Android

• C Ult
    0

Kāds nezin kur var lejuplādēt "Runtastic six pack Abs Workout" pilnu bezmaksas versiju, please help.

• Mr Raccoon
      0

4shared nav?

• C Ult
      0

Galīgi nevaru atrast ejošu, kāds nav šito aplikāciju jau lejupladējis un var pateikt kura iet?

• Niggah
      0

Ko Tev viņa vispār dos?

• WYM?
      0

Vēlos caur internetu skatīties seriālu ,bet mobīlajam browserim vajag Adobe Flash player. Kur lai es viņu dabūju ,ja ir iespējams.

• WYM?
        0

Uzinstalējot viņu, nekas nemainās. Atverot saīsni atveras tukša browser lapa. Varbūt vajag restartēt mobīlo?

• tagis
          0

Ir arī programmas, ar kurām var skatīties seriālos.

• WYM?
            0

Ja Tu zini programmas ,kur var skatīties seriālus / filmas krievu tulkojumā ,labprāt izskatīšu ieteikumus. smile_mini.gif

• Shattred
          0

Swype tastatūra pieķerta nepārtrauktas atrašanās vietas datu pieprasīšanā.
          https://www.reddit.com/r/Android/comments/24p...quests_per_day/

Ir kāds kurš lieto šo tastatūru? Tie kuri to lieto un tagad uzzināja par šo, kādas ir Jūsu domas par to?

• obsidian
          +1

Ir ideja ko iesākt ar "4.0 Update" grupas tabu.
          Ko jūs teiktu par telefonu labākajiem piedāvājumiem, tiem, kas meklē jaunu viedtalruni? Labākie uz doto brīdi piedāvājumi no operatoriem un internetveikaliem?

Ja tā, tad būs nepieciešamas atsauces no grupas biedriem par pašiem piedāvājumiem kā arī velviens grupas mods (kandidāti?).

• Shattred
            0

Jā, varētu apmēram vienus no labākajiem tālruņiem konkrētajās cenu grupās un pieminēt kur tos varētu iegādāties.
            Es labprāt piesakos modam.

• NOWimNPC
            -1

Tiešām šis interesē, varētu būt diezgan labs tabs! smile_mini.gif
            Pašam tagad interesē, kuru tālruni ņemt:
            Sony Xperia Z:
            °+ Ūdens izturīgs
            °+ Ir SD kartes slots
            °- Nav pārāk jaudīgs
            LG G2:
            °+ It kā visjaudīgākais no šiem 3
            °- Neērtas pogas(aizmugure), kaut gan jau pierastu
            LG Nexus 5:
            °+ Stock Droid's
            °- Švakākā kamera no šiem trim
            Pats nezinu, kuru no šiem ņemt, visi trīs ļoti patīk, bet šķiet, ka ar 16gb telefona atmiņu būs par šauru crazy.gif , vēl variants SGS4, bet skatos, ka daudziem Samsungs nepatīk. Kāds kaut ko ieteikt varētu, lūdzu? smile_mini.gif

• alberts00
              0

Sony Xperia Z:
              °+ Ūdens izturīgs
              °+ Ir SD kartes slots
              °- Nav pārāk jaudīgs
              wat, ko tu uz vīna taisies darīt, renderēt video?

• tagis
            0

Labdien, man radās viena problēma, ar wifi. Ienternets iet tikai brauseri, bet programmas neiet. (Meiģināju caur mobilo internetu viss strāda) Varbūt kāds zin kā to var salabot, vai kāds ir saskaries ar kaut ko šādu.
            Telefons : LG P700

• Lukijs
              0

Romu vismaz nomainīji? Pamēģini izslēgt wifiun restartēt.

• tagis
                0

Nē, Romu nevaru nekādigi nomainīt, esmu noob. Noderētu kāds kas varētu mana vieta nomainīt.

• tagis
              0

Pieslēdzos pie cita wifi, viss aizgāja. Laikam vaina ir wifi, nejau telefonām.

• obsidian
            0

Ubuntu for Android projekts ir apturēts.
            http://blog.gsmarena.com/ubuntu-android-gets-axe/

- 1 - 2 - 3 - ... - 144 - 145 - 146 - ... - 327 - 328 -