Android

• Jānis
    0

@pankijs
    Kā moto g turas?
    Šodien/rīt visticamākais pasūtu.

• kilsanta
    0

Iesakiet kādas spēles? Zinu, ka šādi topiki ir bijuši, bet nu šoreiz tiešām esmu izmisis.
    5 dienas nedēļā bez datora un jaiztiek ar savu 5 collas lielo telefonu, tāpēc, lai nosistu laiku salādēju un skatos filmas, seriālus, bet nu vajag arī kādu spēlīti.
    Gribu kaut ko jaudīgāku.
    GTA SA: spēlēju, apnika - nepatika vadība.
    Ko paši esat spēlējuši, spēlējat?

• Niggah
      0

Subway Surfers, Lazors, Into the Dead

Tu GTA pirki no play store, vai kkā uzhakoji?

• Arnis
        0

Nesen uzskrēju spēlei warring empire

• Lukijs
        0

Droši vari kādas garākas rpg. Final Fantasy daļas vai arī chrono trigger. Stratēģijas kā Anomaly.
        Ja ir gana jaudīgs mobīlais vari arī piemēram ielkt kādu psone vai psp emulatoru.

• Lukijs
      0

Es esmu laikam sapratis kāpēc LG nav parāk labi,viņu software ir tāds pats vēzis kā touchwiz, pilns ar bloatware,smags un lēns. Jebkurš 3rd party roms ir labāks par viņu stocku.

• obsidian
      0

Pāris dienas atpakaļ Samsung sāka izlaist KitKat priekš Note3 Krievijas reģionā, no šodienas tas arī pieejams Indijā un Latvijā kā arī abās pārējās Baltijas valstīs.
      https://www.gsmarena.com/android_44_for_galax...c-news-7647.php

• xunks2
        0

A sgs4?

• obsidian
          0

Labākajā gadījumā martā.
          Šis vairāk izskatās pēc ārkārtas atjauninājuma, jo HTC pārtrumpoja Samsung ar HTC One KitKat atjauninājumu (21. janvārī).

• kamaziK
          0

L7 kad?

• edziitis10
          0

Kāds nezin kad priekš Sony Xperia Z būs jaunākais androids?

• obsidian
            0

4.4 varētu tikt izlaists pēc MWC2014 (24.-27. feb.), es teiktu martā. Šī būs interesanta ciņa starp Sony un Samsung (HTC jau ir abus uzvarējuši 4.4 ex-flagmaņu ziņa, lielisks gada sākums šiem), kurš pirmais atjauninās savu ex-flagmani. Pagaidām visās cīņas uzvarēja Sony, bet kas zin laiki mainās.

• edziitis10
              0

Bet tas 4.4 būs pie atjauninājumiem, vai arī pašam jāliek būs?

• Aigars
            0

Kas varētu būti pie vainas? Man neiet MCPE. Raksta, ka diemžēl programma pārstāja darboties. Ko darīt? Esmu mēģinājis uninstal un instal again. O.8.1 versija

• Nobodey
              0

Varbūt tavs telefons nepavelk?

• obsidian
              0

Kas par telefonu?

• Aigars
              0

LG L5 II
              Agrāk viss gāja, līdz uzinstelēju 0.8.1

- 1 - 2 - 3 - ... - 164 - 165 - 166 - ... - 327 - 328 -