Android

• WYM?
    0

http://www.androids.lv/android-zinas/lg-vare...uzreiz-pie-4-4/ - ļoti ceru ,ka tā ir patiesība un tuvākajā laikā iegūšu Android operētājsistēmas atjauninājumu.

btw. Varat ieteikt vēl kādas labas vietnes ar Android ziņām, apskatiem u.c. foršu informāciju?

• Mahjarrat
    0

Čau visiem. Šodien bija liktenīgais vakars un telefonam ieplīsa virsējais stikliņš. Ir zirneklītis. Vai ir iespējams par garantiju to salabot VAI arī cik tas varētu maksāt?

Man ir HTC ONE X.

• Ričards
      0

~$12, ja pats maini. Pāri 100 eiro, ja mainīsi servisā.
      Tev strādā pats ekrāns (lcd)? Ja strādā, tad ir jāmaina tikai digitalizeris (~$12)
      Ja lcd nestrādā, tad jāmaina digitalizeris + lcd (~$12 + ~$45)

• Mahjarrat
        0

LCD strādā. Pats nemainīšu. Lasīju netā, ka nereāli grūti atdalīt digitalaizeri no LCD un var sapist LCD tā. Vai es kļūdos?

• Ričards
          0

Jā, tā ir. Izjauc telefonu un pamēģini atdalīt. Ja sanāks atdalīt - nopērc digitalizeri. Ja nesanāks atdalīt - nopērc digitalizeri+lcd. Tā sanāk 3x lētak, nekā mainīt servisā.
          Un pirms mēģini atdalīt, obligāti uzsildi ar fēnu.

• Shake Me
      0

Tiko saņēmu Sgs3 4.3 atjauninājumu bik vizuāli, kkas mainījies. Nepatīk, ka kontaktiem kuriem nav bildes ir kkādas debīlas sejiņas. Ir varbūt kāda adrese kur var redzēt kādi atjauninājumi ir veikti šajā update?

• edziitis10
      0

Kāds nezin kad sony xperia z būs 4.4.. andrīts?

• Rihardoo
        0

Nu ja Xperia SP Sony sola upgrade uz 4.4 ,tad Z tiešām vajadzētu būt.

• Mazuliits
      0

Vakar tiku pie HTC Desire 500, nenormāli priecīgs, pietam par pus cenu (70ls), kamera ir nice, četrukodolu cortex a5 diez ko neliek vilties, viens -, sense 5, man sense 4 vairāk patika, jāgaida trešas puses romus. smile_mini.gif

• Antrax
        0

Kur pirki htc desire 500 pa 70ls?

• obsidian
        0

2 SIM-karšu Moto G tuvojas.
        https://www.gsmarena.com/dualsim_motorola_mot...s-news-7598.php
        Motorola atkal dveš cerības - Moto X atnāca uz eiropu (430 eiro), tagad vel šī ziņa.

- 1 - 2 - 3 - ... - 165 - 166 - 167 - ... - 327 - 328 -