Counter Strike 1.6

• Pampox
    0

Par lēkājošu 100 - 200 pingu aiķis liek banu uz 5 min ? NIGGA SAY WHAT ? man tas pings ir tāds, tiešām, LĒKĀJOŠS, te viņš var būt 50, te 250 + , ES to nevaru ietekmēt ne sūdā. aiķi, pls, z-bal.

• Static
      0

IMO, tas ir normāli, ka par to liek banu. Nu, ne vienmēr arī var paredzēt, ka viņš tev ir lēkajošs, proti, kādu reizi pailgi noturās uz visiem tiem 200+.

• Pampox
        0

Nu pats tu arī zini kas ir par iemeslu manam pingam. 6km no raidstacijas un modems nav no tiem svaigākajiem... =/ šodien ar to pingu bija tā, tīri normāli, vairāk par 120 īpaši lēkāt daudz reizes nevēlējās

• shevijs
      0

Likt banu dēļ pinga? Tas pat ir zem wosa līmeņa, šāds bans izriet no situācijas un banu liek tikai tad, kad tas spēlētājs patiešām raustās un traucē citiem, bet mūsdienās tak katrā serverī ir ping kicker, pagaidi, exsā nav? biggrin_mini2.gif DD

• Pampox
        0

Lieta tāda, KA IR!

• shevijs
        0

Ja tu nelagoji teleportācijas veidā, tad aiķis ir sevi parādījis, ka nekāds admins no viņa nesanāk.

• Pampox
          0

Es nezinu kā es lagoju crazy.gif

• shevijs
          0

Pats jau to viss labāk var saprast... Ja spēle gāja vienmērīgi, tad banam nav pamata...

• Pampox
            0

Man viss iet vienmērīgi.

• adidasiK
          0

Pampox dazreiz teleportejas es esu to ieverojis, bet reti... Un par lielu pingu daudzos serveros bano, tapec neruna te par wosu, ja tu uzskati ka wos ir suuds tad tu stipri maldies, projekts kurš turas vairakus gadus un ir stabils, nez nez

• Aikis0
      0

Static + tev.
      Close minigblogu. Nestrīdies ar pieredzējušu adminu.

• Aikis0
        0

And yes - FIX_PING.

• Castiel
        -1

''Nestrīdies ar pieredzējušu adminu.'' Lika pasmaidīt lol_mini.gif

• shevijs
        0

Pieredzējis admins? biggrin_mini2.gif DDD Un vispār, kāds tad ir iemesls? Banot dēļ cipariem, it īpaši, ja ir auto kickeris... Nezinu, pat wosam neesi nobriedis.

• Aikis0
          0

Emm www.dogm.lv esmu admins.
           Ingvars - Kills38,630 Death25,517  K.D1.51 HS11,688 HS30.25% Timeplay 395:10:39 SKILL -4368.18 <-- Mada fuckers. Esmu pieredzējis. parādi sīkais ko tu māki csā!

• Castiel
            0

Es vairs neko nemāku sad_mini.gif iepriekš 7-8gadus sākot no cs 1.5 nokapāju uz stacionārā.tagad pēc 8-9meneshu quit uzspeleju un nemaku pat taisni šaut biggrin_mini2.gif

• shevijs
          0

Pēc visiem cseru likumiem, man tagad tev ir jāauzdirš un jāaicina 1v1 spēlēt, bet man ir vienalga. Bet tu esi parādījis, ka adminēt nejēdz.

• Aikis0
            0

OK!

• deepy-
            0

Skatos ,kā shevjis baigi lēcigais . biggrin_mini2.gif

• Pampox
        +3
        Citāts:
        Nestrīdies ar pieredzējušu adminu.