Counter Strike 1.6

• Sniedzins
    0

Ko vajadzeja kosule rakstiit lai skini paradas?

• shevijs
    0

http://seanism.com/?p=addiction&survey=cs
    49%, cik nu objektīvi tas ir...

• Worst
      0

You are 56% addicted to Counterstrike.

• Earthquake
      0

You are 52% addicted to Counterstrike.

• Arthles :>
      0

47

• Forgeron
    0

Kāds varētu iedod man wh priekš d3d mode. Vajadzētu priekš demo skatīšanās, varat ticēt vai nē. :/

Ja nevēlaties lai citi izmanto to priekš chītošanas atsūtiet man linku pa pm.

• adidasiK
      0

Tev ar 48p un parasto opengl nepietiek? smile_mini.gif

• adidasiK
        0

Omg, d3d palaidu garam sad_mini.gif Nav "labot" uz mb

• shevijs
      0

D3D nav uz demo skatīties ar wh ir, ām, stulbi, bezjēdzīgi un tikai pašam sarežģīs prātu.

• shevijs
    0

GeForce FX 5200 v-karte, tikai un vienīgi neatpazīst jaunāko cs steama, ar visām pārējām spēlēm gan steama, gan visur citur viss ir kārtībā... Gan cs, gan v-kartes draiveri ir apdeitoti, arī google, cik nu māku, neko nespēju atrast, kā pie velna šo te varētu atrisināt?

• adidasiK
    0

Sveiki, konkurs nav aiz kalniem(08.03). Ja jums ir jautājumi jautājam te un turpmāk ari jautājumus uzdodam te. Par balvām, top-spēletajs saņems 3exs pts un ikonu, bet hs-meistars un atkaribnieks pa 1exs pts un ikonu. Ja nu kads atmetis vel kautko balvu fonds būs suligāks smile_mini.gif

• lakrica
      0

Būs raksts?

• adidasiK
        0

08.03, sito izveidoju par vienu dienu ātrak smile_mini.gif

• Earthquake
      0

Šodien tākā ir 8. marts, kas ar turnīru būs ? notiks, nenotiks un kad notiks ?

• Earthquake
      0

Tas tā, ja kādam nav ko darīt var pieteikties cupam http://revenge.lv/forums/index.php?showtopic=25805 (ceru kā tā nebija kkāda natļauta reklāma smile_mini.gif )

• adidasiK
        0

Exs turnīri labāki bija biggrin_mini2.gif Man liekas Static veidotajs pat pēc spēletaju kopeja skilla diezgan labs

- 1 - 2 - 3 - ... - 17 - 18 - 19 - ... - 62 - 63 - 64 -