Counter Strike 1.6

• shevijs
    0

Sveiki, beidzot izlēmu ieinstalēt mirc, sistēmu es saprotu, bet vai pateiksiet kas un ka ir jādara, lai meklētu cw (3v3 - 5v5) gan pret ārzemniekiem, gan pret vietējiem. Paldies.

• Creepa
      0

5x5 Mid Off/On
      5x5 -> cik pret cik meklē
      Mid -> kādu skillu meklēt gribat
      Off/On -> Vai jums ir serveris vai nav. Ja ir tad ON, ja nav tad OFF.

• pj sk1ll
      0

Vari arī ffa vai ffm rakstīt, ja esi 1

• Worst
      0

Bashme.eu 3x vieglāk un ātrāk.

• Space
    0

Ko darīt, lai Smoke'ā FPS nekrītas, iepriekš tā nebija, tagad krītas ļoti jūtami.
    +kas bija jāraksta, lai fps uzrāda

• Persepolis
    0

AHAHAHAHA.

• shevijs
      0

Vecs, smieklīgs un te jau ir bijis 100 reizes.

• Creepa
        0

Te ir bijis? Huh.. Nēesmu redzējis te šādu video. sad_mini.gif

• Creepa
    0

Hey. Laiciņu nēesmu 1.6 kapājis un vēlos lūgt jūsu palīdzību. Vai varētu kāds pateikt kur es varētu uzspēlēt kkādus gatherus pret ārzemniekiem, kur pievienojas un izmētā lai būtu 5x5. Mircā viss sācis kļūt neaktīvs + negribās iet ar latviešiem spēlēt jo nu, nēesmu laiciņu spēlējis un tie ir tādi cilvēki kuri vnk nesaprot to. Tātad, kādu adresi kāda bija nolife.lt, bet viņa jau ir nogrimusi. Adresi kur varētu uzspēlēt gatherus (izņemot gather-network, playzeek)

• Persepolis
    0

Left or right hand?

• Niggah
      0

Middle hand

• shevijs
      0

Pilnīgi vienalga, man minimizējot cs, vienmēr nomainās roka, lai katru reizi nav jāmaina, vienā brīdī speciāli trenējos, lai ar abām rokām būtu ērti spēlēt, it īpaši ar awp.

• pj sk1ll
      0

Kad nolaižu cs, mainās visulaiku

• Persepolis
    0

Kā var tēmeklim uzlikt melnu krāsu? Vai tas vispār ir iespējams?

• Creepa
      0

Aizmirsu visas tās komandas, bet..
      Raksti aptuveni cl_crosshair un ja parādās ka vari ierakstīt trīs skaitļus tad raksti "250 250 250" man liekas tas bija melnais :/

• pj sk1ll
      0

Bija kaut kādi vienādi cipari, atceros agrāk bija, bet tieši ciparus atcerēties nevaru

• pee see cee
      0

Cl_crosshair 0 0 0

- 1 - 2 - 3 - ... - 39 - 40 - 41 - ... - 62 - 63 - 64 -