So f*cking rage, tāda sajūta, ka pret EACu katru nedēļu tiek uztaisīti kubi, kuri apiet banu.
Counter Strike 1.6
- +4
Worst 27.07.2012. 04:47 teica:
- 0
shevijs 27.07.2012. 12:54
Jā, vakar bija ļoti interesanti, sākuma visi tādi low, mierīgi ņemam, bet tad pēkšņi pēc komandu maiņas baigākie pro paliek un neko nevaram izdarīt. :o
- 0
Creepa 27.07.2012. 16:47
Nu ne jau viss ir nosakāms pretinieku skillos.
Dažādās mapēs pie katra side iet savādāk vismaz sourcē DD2 ir T mape / Nuke ir CT / Tuscan ir CT, ne jau visu nosaka jūsu sastāvs. :/
- 0
shevijs 27.07.2012. 02:25
Āām, pievieno mani Steam, kā teicu Skype, un kad esmu online sauc mani un ar klana biedriem vairs galīgi negribi spēlēt?
- +1
Worst 27.07.2012. 02:26
Nevis negribu, bet nav onlainā, vai arī jau spēlē. Steamā Tevi nevaru atrast par brīnumu, varbūt vari mani - Worstiņš`
EDIT:
Uzaicināju STEAMā, apstprini.
- 0
Niggah 26.07.2012. 21:29 teica:
Gotgame mājaslapa vispār vēl eksistē? Kādreiz patika skatīties uz L1L vai vnk dažu labu šāvēju mūvikus.
- +1
Worst 26.07.2012. 20:23 teica:
Nu ko, varbūt jau pāris cw spēlētāji zin, ka esmu klanā, bet tas tā, lielākā problēma pagaidām ir tāda, ka mums nav taktiku, bet pārējais viss ir, klans jau arī tīri ilgi, un mēs pagaidām tikai uz Turnīriem/cupiem ejam, tapēc jā, nāku ar ļoti izdevīgu piedāvājumu, kas ļaus Tev iegūt visādus bonusus. Kas ir jādara? Man vajag atrast vismaz divus aktīvus cilvēkus, gados arī pietiekami, bet prātā vēl pietiekamāk, kuri var veidot taktikas, kuri varbūt var piedalīties komandas spēlēs, bet pats galvenais, taisīt taktikas, parādīt tās un vienkārši būt draudzīgam. Pretī padomāsim, ko dosim, bet iespējams ACC+VIP jebkurā serverī, kur gribēs, foruma amatu un vēl varbūt kādus bonusus, par kuriem tiks padomāts. Piedāvājums varbūt nav tas labākais, bet klans jau tiešām ilgi pastāv, komūna arī jau kādu laiku ir, bet jā, problēma ir ar taktikām. Es ceru, ka šeit ir kādi cilvēki, kas tiešām ko šādu meklē un būtu gatavi pievienoties.
Ar cieņu, Worstus. - +1
Worst 26.07.2012. 16:06 teica:
Kapēc es nedzirdu kādu runājam ingame? Cik saprotu, tas ir pēc config maiņas, bet kā lai to izlabo?
- 0
shevijs 26.07.2012. 16:08
Cl_voiceenable 1 vai kas tamlīdzīgs un/vai pie audio setingiem uzliec maksimālo 'audio recive' vai kā viņš tur saucās.
- 0
SuPeRgOvS 25.07.2012. 23:04 teica:
Man 4 naktī nebija ko darīt un es izdomāju pakaitināt krievus(sorry) un nokačāju aimbotu bet kad ieslēdzu aimbot un tad cs pēc kādām 10sec parādās — hl.exe has stopped working. Kā salabot?

Edgars