Counter Strike 1.6

• Persepolis
    0

Pēdējā laikā liela daļa bljauj ka man wh. :O Nevar jau vairs normāli paspēlēt. Pirms dažām dienām playlina.lv dabuju banānu. psc. Spēlēju es cs gadu un nekāds ūber skilāks nēsmu. Bet esmu ievērojies ka dažrei man afigena noveicas xD
    Karoče paskatās demo un pasakat vai tur vispār ir smaka ka no vh ? xD Unbanu dabuju, bet tāpat gribu zināt citu domas. xD https://www.failiem.lv/list.php?i=kazhdd

• lemonwave🍋
      0

Ko tas dos? Dabūji unban, spēlē tālāk. Tas tikai tev labāk, jo pēctam jau soda adminu kas tevi banned par banu kurā nemaz nav wh.

• Persepolis
      0

Pats labākais ka tas bija admins, kurš cik sapratu nekad nekļūdās biggrin_mini2.gif

• lemonwave🍋
      0

Tad jau nav tāds, kurš nekļūdās.

• Persepolis
    0

Kāds jau šo ir redzējis ?

Nezinu kāpēc, bet tas man ļoti atgādina BlackOps.

• lemonwave🍋
      0

Kaut kā ne visai. Baigos reqs vajag?

• Persepolis
    0

Oky, tas ir kaut kas jauns.. gribēju ieiet vienā serverī un man izmeta šito: Sorry, RevEmu clients are not allowed on this server
    Kas tas ir pie velna, pirmo reizi redzu šitādu brīnumu xD

• Persepolis
    0

Idodat kādu labu CSDM serveri. No rīta gribas pašaudītites biggrin_mini2.gif

• Persepolis
      0

BUM. Tiešām nekā ? -.-

• Robii
      0

Csdm.kso.lv

• Persepolis
      0

^kso jau pilns, ja tiec iekšā tad labāk ārā neej, vairāk netiksi. biggrin_mini2.gif

• lemonwave🍋
    0

Top mans cs projekts, pagaidām darāmies pa webu, drīzumā tiks palaists serveris. Vēl nav izdomāts kādu, bet būs.

• pumasiK
      0

Es jau varētu uzreiz pievienoties, cerams tas būs dd2 serveris.

• Persepolis
      0

Cerams ka dd2 vai vienkārši pub, visi tie modi jau ir piegriezušies biggrin_mini2.gif kāds ir projekta noskaukums. ? adminus vaidzēs ? biggrin_mini2.gif

• lemonwave🍋
      0

Serveris DD2 tomēr būs. Forums tagad atvērts publiski, taču tiek labotas nepilnības. DD2 arī gaidāms tuvākajā laikā, līdz ko nopirksim hostingu serverim, tiks arī sataisīts serveris, jo jāsagaida cilvēks kad atgreizīsies saistībā ar hostinga pakalpojumu piedāvāšanu. Viss tiek labots un darīts.

http://burst.lv/f pieejams, viss tiks un tiek labots kā jau teicu, neņemiet pagaidām ļoti vērā nepilnības.

• pumasiK
    0

Kādām vaig jaunu cs dd2 serveri? 83.241.93.77:27015

• Persepolis
      0

Kas tas par serveri O.o web ir ?

• pumasiK
      0

ir ir scandal.ez.lv

- 1 - 2 - 3 - ... - 57 - 58 - 59 - ... - 62 - 63 - 64 -