Counter Strike 1.6

• lemonwave🍋
    0

Nezinu vai kāds ir spēlējis, bet es jau diezgan lielu laiku sen atpakaļ sāku spēlēt lietuviešu zm + gunxp serverī, viss bija labi, pats biju arī vips, taču vienu dien beidza pastāvēt zm, un izveidoja csdm + gunxp, es, protams, nespēlēju vairs. Tagad serveris ir atpakaļ. GUnxp ir pa līmeņiem, 1.lvl = glock, un tā uz priekšu. Ieročus var upgrade, lai šauj stiprāk un ir labāki. Daži tipi tiem kas gribēs spēlēt:

* IP - 82.135.231.81:27015
    * Ielikt bankā ammo pakas - /padeti skaits
    * Noņemt no bankas ammo pakas - /paimti skaits
    * Upgrade ieroci - /ul (gloku var upgrade for free, pārējie ieroči ir par xp jāupgrado)
    * Vēl var respawn, bet es aizmirsu kas bija jāraksta priekš respawn.

Serveris ir tiešām labs, un ja pirmos xp nesanāk dabūt ar upgradotu gloku, tad to izdarīsiet kā zombijs, jo par parastu kill dod 11xp, taču saindējot citu par zombiju dod 16xp + visi ultra kills utt. kas arī iet līdz 16xp kad esi cilvēks kas šauj.

• Static
      0

Leišu džeilbreik more fun.

• lemonwave🍋
      0

Static, katram savs mods pie sirds. Man, protams, zm nav tas mīļākais mods, ir arī vēl vairāki citi zm + gunxp lietuviešu serveri, taču tie ir pakaļdarinājumi un lētie.
      Šis, manuprāt, labākais kas ir bijis, un arī viens no pirmajiem zm + gunxp serveriem pasaulē.

• Static
      0

Pašam man apnik katrs mod. Tad to paspēlēju, tad to... Visi apnīk, līdz apnīk pats CS.

• lemonwave🍋
    0

Šodien viens cilvēks no Skype palūdza regoties kaut kādā webā, domāju kaut kāds mūzikas vai kas, ieeju, cs projekts, protams, taču domāju ka ne velti, jo projektā palikšu. Komūns ir tikai augšanas stadijā, tādēļ gribētāji pievienojas, jo aktivitāte noderēs.
    Neliela reklāmiņa - www.coldplay.lv | dd2.coldplay.lv

• lemonwave🍋
    0

Grib kāds ar mani izveidot mini fun clan? Tāpat ar citiem clans cw for fun uzmaukt, bet ne respekta dēļ, tikai tāpat, protams, paskatīsimies kā spēlē, kas un kā, bet tomēr, fun only!
    Ja protams esat steamoti, varat pm mani ar niku vai add mani paši - neziniitis1

• lemonwave🍋
      0

Ak jā, ja ir kāds gribētājs izveidot šādu mini klanu, tikai priekš prieka spēlēt, bet, protams, nevajag arī pieteikties tādiem kas spēlēt nemāk.
      Rakstat arī nosaukumu, ieteikumus.

• lemonwave🍋
      0

Kiizyy, nekas, ideja vēl ir par steamed only.

• Robii
      0

would love to.

• lemonwave🍋
    0

Šodien sāku spēlēt dd2.playhard.lv. Likās būs okey, bet nu esmu arī sliktās domās. Mazliet sanāca uzdirst galvenajam adminam par to ka viņš sliņķis, un nevar b*a nobanot divus čīterus, vienu wh'eri un vienu ar visu multipaku, iziet ārā un dirš ka lago, bet dirš arī ka esmu idiots utt.
    Ja ir kādam projekts via kas, bet kur ir pubs/dd2, un kur bieži spēlē tauta, un meklē adminus, varat pm mani, esmu atsācis atkal nedaudz cs, un brīvajā laikā esmu serveros.

• Creepa
      0

Tā tas ir lemonwave un paliks. Gudrie uztaisa kaut kādu komūnu vai arī kāds tirliņš piesakās par adminu un beigu beigās viņš tikai mēģina tikai banot vienīgi par admin abuse ;D
      Dažreiz arī zbal, ka ignorē ko cilvēki saka kā teikt.
      Admins only priekš krutuma. :/

• Creepa
      0

Str0li, piedod. Bet, pasaki kāda velna pēc jājiet serverī ja admini ir tīrākie stulbeņi un nepilda pienākumus? Manuprāt, serverī kur admini pilda pienākumus ir cs.mostwanted.lv
      + tiešām sāc spēlēt mixus. smile_mini.gif

• lemonwave🍋
      0

Whuu, vakar atpakaļ mājās atbraucu.
      Sapratu ka playhard nav tas labākais variants, ertā negribu.

• WYM?
    0

Sveiki.
    Varbūt lūgums būs stulbs un tas atstās uz manīm sliktu iespaidu, bet man vajag idejas kā nosaukt Counter-Strike 1.6 projektu. Lūgums bez troļļu jokiem.Paldies!

• WYM?
      0

Kiizyy, Ja sataisa normālu serveri, tad ir izredzes. Un to populāro projektu nemaz nav tik daudz.

• Persepolis
      0

Es pat nezinu. es pat neieteiktu taisīt savu komūnu, agri vai vēlu vis nobruks, saku no savas pieredzes. !

• lemonwave🍋
      0

Ja meklē palīgus, varu pieteikties, un ieteiktu klāt arī Kizzyy manu rekšuku, kruts čoms, zinām ko darām. crazy.gif
      Nosaukumus varu dabūt visādus, jādabū rokā viena meiča, palīdzēja toreiz niku domāt. Ja vēlies aicini Skype - elvons1

• Castiel
    0

iesakat kādu normālu cs 1.6 pub serveri smile_mini.gif kur patstāvīgi ir admini un nav cheateru smile_mini.gif

• Castiel
      0

K ty. un kādu surf serv? blum_mini.gif

• Castiel
      0

Kāpēc nē? Speed hackeru daudz?

• lemonwave🍋
      0

Cs.pick.lv
      surf.gopro.lv

- 1 - 2 - 3 - ... - 58 - 59 - 60 - ... - 62 - 63 - 64 -