Counter Strike 1.6

• Creepa
    0

Kādos serveros jūs visbiežāk pavadat laiku?
    T.I. Dr, pub, bhop, csdm, gg, kz, war3, sh

• Arnis
      0

war3

• Creepa
      0

Es gan pa CW, un mēģinu atgriezt savas spējas BHOPā, jo biju pārgājis uz source, un gribu pa reizei paspēlēt arī 1.6.

• Persepolis
      0

PUB un CSDM.

• lemonwave🍋
    0

Kas uzreiz grib iet paspēlēt kādā pubā?
    Rakstat serveri un niku.

• lemonwave🍋
      0

Labi, neviens. Būšu tagad uz kādu brīdi redzams surf.gopro.lv ar niku lemonwave

• Le Mambo.
    0

Kas varētu būt par problēmu, ja piemēram es spēlēju surf.identy.lv serverī, Ienāku serverī un izvēlos komandu, uzreiz izmet no spēles. ( Pilnībā izslēdzas cs) Vai es tieku komandā paspēlēju ~5secs un mani izmet pavisam no spēles. Tieku normāli spēlēt vai nu ar 1 reizi vai nu ar kādām ~3 pēc kārtas izmestām reizēm. Help? :/

• Le Mambo.
      0

Nekādi skini man nav, un tajās pašās mapēs spēlēju kā spēlējis, laikam būs jāpārinstalē. :/

• Le Mambo.
      0

Damn, pāinstalēju, pāpat izmet. Moška pie vainas cs.rush.lv cs?
      Kur var labāku novilkt?

• lemonwave🍋
      0

Man parasti tas ir tikai dažos serveros, bet izmet nevis no cs, bet iekaras.
      Pat uz Steamed cs man tā ir.

• Persepolis
    0

Liekat savu mīļāko serveru top 3, var likt tikai web. (ಠ ›ಠ) 

1. dd2.revenge.lv
    2. csdm.cobra.lv
    3. dd2.ifun.lv

• lemonwave🍋
      0

Man vairs nav, jo neesmu tagad kādu laiciņu spēlējis. Kaut kad kad atsākšu vairāk, salikšu savus vecos topus.

• lemonwave🍋
      0

Ielikšu vecos.
      cs.pick.lv
      dd2.revenge.lv
      surf.stn.lv

• Castiel
      0

Cs.pick.lv
      cs.kso.lv
      war3.bagem.lv
      bet vairs cs nespēlēju biggrin_mini2.gif

• lemonwave🍋
    0

Kāds grib šeit būt mods? Rakstat, izdomāšu kuram dot. Nav laika te neko darīt un aktivitātes nav, mo6 ieviesīs kāds.

• Creepa
      0

Es gribu. :[ Ja, ne girls `n` more tad jau CS 1.6.

• lemonwave🍋
      0

Nu man jau bija doma tevi likt. Ievies aktivitāti, hey mod. biggrin_mini2.gif

• Creepa
      0

Tev bija doma mani likt? Heh.. Vismaz kaut kas īpašs. lol_mini.gif

• lemonwave🍋
    0

Divas dienas atpakaļ sāku spēlēt gg.gungames.lv. Sākumā baigi čakarīgi, jo visur no visām pusēm var gadīties ka nošauj, bet tagad jau pieradis, bieži vien pa topu mapes aizeju un citreiz pa pirmo eju un uzvaru mapes beigās. + serveris ir ar war3 modu, bet nu jā, sākumā likās grūti spēlēt, bet tagad esmu pieradis un iepatikās.
    Ja kāds spēlē, esmu ar niku "lemonwave".

• Persepolis
      0

Pāris reizes jau paspēlēju tajā gg. bed tagad jau pārsvarā uzturos gg.playline.lv un gg.heal.lv connie_mini_huh.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 59 - 60 - 61 - 62 - 63 - 64 -