Counter Strike 1.6

• lemonwave🍋
    0

Varētu šodien salasīties un ieiet kādā pubā visi paspēlēt, vai surfā kurā es parasti kapāju.

• lemonwave🍋
      0

Man labāk surf.stn.lv, bet varam aiziet surf.gopro.lv, lab es eju surf.gopro.lv izmēģināt, nick - lemonwave

• lemonwave🍋
      0

Āaa. Es šas ātri padirsīšu un mo6 iešu uzspēlēt kādā.

• lemonwave🍋
    0

Vajag kādu labu pubiņa serveri. Pats ik pa laikam uzkapāju pickā, kad ieeju csā. Bet tādu kur varbūt vairāki no jums spēlē.

• Creepa
      0

Mostwanted vislabākais mīļi, forši, seksīgi cilvēciņi tusē.

• lemonwave🍋
      0

Ak tad seksīgi? biggrin_mini2.gif
      Pats ar kādu niku tur tusē?

• Creepa
      0

Creepa.

• Le Mambo.
    0

Iedodat linku uz -47P- cs download.

• Creepa
    0

Ko ir jāraksta, lai nerādītu kill @ augšējā stūrī? Bez liekiem komentāriem -.-

• Creepa
      0

Laikam, jauzbumpo. Jo, baigi, baigi vajag. :/

• lemonwave🍋
    0

Nebiju brīdi ienācis šajā grupā, piemirsās. Apstiprināju vēl divus biedrus. Vienīgi nav te par ko diži runāt. ;D
    Varētu kādreiz salasīties un uzmaukt kādā kopīgā serverī visi ar exs.lv tagu or smtin. Or uzmaukt kādu konkursu, tur CW, vai kādu cupiņu. Par cupiņu redzēs, ja būs brīvs laiks varbūt uzrīkošu kādu aim, knife, vai riktīgu cup.

• Le Mambo.
      0

Dvai, sen neēsmu nažojies ;o.

• lemonwave🍋
      0

Pagaidām man nav brīva brīža, un vēl slims tagad esmu. Pirms dažām minūtēm vēmu. :\
      Bet kad būs laiciņš, un nebūs jāmācās, tad domāju ka uzrīkošu, un ja būs atsaucība, tad ne tikai vienu.

• Castiel
      0

Varētu bet kautko kas nav saistīts ar knifes smile_mini.gif bet gan uz taktiku un skillu.. wink_mini.gif crazy.gif

• Arnis
    0

Ka human var teleporteties? biggrin_mini2.gif

• lemonwave🍋
      0

Ar bindu. Cik zinu tā ir pēdējā spēja lai var tele, un pēdējām spējām jāliek binds. bind f +power vai kā tur. Zinu ka SH ir bind f +power1, f burta vietā vari likt citu.

• Le Mambo.
      0

Neeeeee nejau power biggrin_mini2.gif
      console
      bind f +ultimate
      un ar f varēsi blum_mini.gif

• lemonwave🍋
      0

Nu jā, ultimate. Es vienkārši nezināju ko power vietā likt. Spēlēju labāk sh nekā war3. wink_mini.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 60 - 61 - 62 - 63 - 64 -