Iesāksim ar nelielu aptauju šo grupu?
Kā jums patīk CS: GO? Kas labāks, kas sliktāks par 1.6 un CSS?
Counter-Strike: GO
- 0
shevijs 21.11.2012. 18:30 teica:
- +1
Ja godīgi no sākuma cs:go man nepatika,jo biju ar team jau tik labi satrenējies 1.6 un man GO gāja uz 60-70fps max, bet tas, ka skillz.lv lan turnīros tagad būs CS:GO un arī "Pro scene" ir switched no 1.6 uz GO liek man spēlēt GO. Nemāku spriest kas būs pēc laika, bet tagad man tā spēle patīk aizvien vairāk un vairāk. Un kā teica Nip Fifflaren: "CS:GO will be huge, and we need cs:go in eSport" Principā tagad gaidu ziemassvētkus un jauno pc un esmu gatavs streamot cs:go dm,praccus ar team,bootcampot rīgā,braukt uz skillz laniem un hardcore pracc CS:GO
- +1
lemonwave🍋 10.06.2014. 17:55 #
Noteikti labāk patīk GO. Nesen iegāju 1.6 un metu granātas/flash. Likās tik lēnu un neerti. Likās, ka vispār viņas nelido normāli. Šaut arī vairs tur nemāku.
- 0
Ik pa laikam vēl ieeju 1.6 pubos, jo CS:GO pubi nepatīk.
Pārāk liels viss, nereālistiski wallbang, nepatīk arī kustīgais crosshair. Protams, nav ne skinu, ne smukas grafikas. CW nekad neesmu spēlējis, jo visa tā serveru taisīšana, plusu meklēšana nepatika, taču CS GO spēlē, kad gribi. Kaut vienītī un būs interesanti.
CS GO > 1.6- 0
Earthquake 10.06.2014. 18:08 #
Kustigais crosshair ?
- 0
Nu tas, kad šauj viņš palielinās. Šausmīgi nepatīk.
- 0
Nu, man vairāk pie sirds aizgāja source, vairākas, patīkamas atmiņas, bet CS:GO ir labi, ka ir MM, tiesa reidžošanai ir 64 tick, bet nu vairāk patika source.
Un, mans prieks iekš source izgaisa kad pārstāja joltplay jeb cssmixes pārstāvēt, tad vienīgā izeja bija krievu mixi, kur ilgi neizturēju.

Rocky__Lv
Worst