Counter-Strike: GO

• MGΡ 🏀
    0

Izdomāju, ka jāuztaisa jauns profils un jāsāk kačāt ranks pa jaunu. Uztaisīju un izrādās, ka var savienot savu jauno profilu ar savu MAIN profilu un spēlēt tās pašas spēles, kas jau ir main profila library. Sākumā bija vnk doma no sava īstā profila aizsūtīt giftu, bet viss izrādas, ka ir daudz vienkāršāk. biggrin_mini2.gif

• MGΡ 🏀
      0

Kkas tomēr neiet. Serverus normāli nemeklē, pie connectēties arī nevar. biggrin_mini2.gif Laikam nekas nesanāks. biggrin_mini2.gif

• Creepa
      0

Lol, man uz otra profila, vienkārši rādās spēles kuras ir uzinstalētas, bet vienkārši uz citiem ir purchase lai pirktu uz tā acc, nekad neredzēju par savienošanu, kaut ko. biggrin_mini2.gif

Un, kāda jēga taisīt acc, lai sāktu bliezt jaunu rank up? Wtf?

• MGΡ 🏀
        0

Kad sāku cs:go spēlēt baigi visu sabojāju. Nemācēdams spēlēt, uzreiz bliezu competitive un pēc tiem 10 mačiem, laikam biju silver elite. + Interesanti pret nonrankeriem uzspēlēt. biggrin_mini2.gif

• Jānis
          0

Nu un, es arī biju silver elite.

• Creepa
          0

Nu, i?
          Es arī sāku maukt tikai competitive nekur citu neesmu bijis.
          Arī biju pat ne silver elitē, jo sākumā papisu ļoti daudz match, tagad esmu MG, ceru MG2 būs šodien/rit. Tākā, ja tu tikai dēļ ranka, tas točna ir nedaudz smieklīgi. Un nonrankeri ir tikpat cik silver elite. Man pat vienreiz teamā bija čaļi bez rankiem kaut man bija gold nova 3 aizvakar D Tākā, ej un šauj.

• MGΡ 🏀
            0

Labi, centīšos. Varbūt tiešām nav vērc priekš ranka jaunu profilu močīt augšā. biggrin_mini2.gif paldies.