Counter-Strike: GO

• Danalabi
    -2

Adventures of silver account -
    Spēlēju ar randoms, redzu, ka teamā normāls čalis, runā pa mikrofonu, kāšam diezgan smagi, ejam full yolo un sākam pirkt shotguns, uztaisam comeback un saprotam - shotgun god is alive.
    Pieaddojam viens otru, ejam vertigo, tur tas pats - kāšam 2:7, sākam lietot shotguns - noslēdzam 1. halfu ar 8:7, mums pievienojas vēl divi premades no kaut kāda klana, piekto faggotu kas pirka AK47 kicked, uztaisījām 16:12 comeback. feelsgod.jpeg
    šonakt vēl spēlēsim, varat add, ja gribat spēlēt ar mums.

edit; also later on mēs uztaisījām 4 man premade, kad viens krievs negribēja shotguns pirkt, mēs šo kicked, enemy mūs flamed par mūsu skill ar mac10 un novām un mēs 16:10 salikām. 2ez, kā saka

• Swarley
      0

Awesome, man arī patīk ar shotgun spēlēt. biggrin_mini2.gif

• Athe
      0

Vienā mm kkāds noobs paņēma 1v4 clutch mirage ar shotgun. tajā brīdī viņam score bija 3:7 laikam. es biju uz dirsas. kopš tā laika pats bieži izmantoju.

• Swarley
      0

Kurš shotgun vislabāk patīk, btw? Man XM1014.

• Alt Child
      0

Silver adventures - Glock is row to easy ace

• Danalabi
      0

@Miķelis, mg2 vai mge. varbūt jau mg1, jo 3 in a row 7day bani.
      @FeedBack, nova, mag7 un sawed off. xm1014 laiza dirsu.

• SJohnson
        0

Jap, xm1014 nekur neder. Nova arī īsti nē, ja neieliksi pirmo, esi miris.

• mjau
          0

Tas pats jau ar visiem shotguniem. Man pašam vislabāk pie sirds iet Nova un Mag-7, bet, ja jāizvēlas no abiem, tad ņemtu Mag-7. Teju vienmēr pēc pistoļu raunda zaudēšanas CT saidā pērku Nova, un parasti dabūju vismaz vienu killu, vienreiz sanāca 1v4 clutch. biggrin_mini2.gif

• PainFoinmr
      0

Tā jūtiņa, ka es XM masterrace izmantoju jau no 1.6 laikiem :/ Reāli, tas ir tik pat (vai pat labāks, ja dabū 1shot kill) kā P90 jebkurā close-range vietā.

• Danalabi
        0

Vakar pie reizes XM pamēģināju - 2 hits, 24 damage. es loled un nodomāju "never again"

• Oposite
      0

Visi shotguni smird, negevs labākais!

• Hennesy
        -1

Vell shotguni ir labi bet nevajag par to jau kickot ja padodas ar citu ieroci spēlēt labāk