A ja man dators ir musars. Un es uzhujāriju 4 gb ram + !( Tagad ir divi) tad mans kompis var kko labak pavilkt ?
Datori un IT
- -3
NoTitsNoFun 01.01.2015. 15:33
Vins pavilks vairaak stuff reizee. Bet nekas loti izcils jau nemainiisies. Bet tiem ramiem abiem jaabuut vienaadiem
- 0
Athe 30.12.2014. 23:52 teica:
Izjaucu laptopu, iztīriju putekļus un pie reizes apskatījos kas notiek ar termopastu. visu noņēmu nost, bet tā arī nesapratu - ir labi, vai jānotīra un jāuzliek jauna? it kā vēl svaiga izskatās, bet nav mainīta 1.5 gadus, kā arī man liekas, ka pārlieku maza kārta.
zinu, ka jāliek maz, bet tur tā kārtiņa tāda paplāna.
https://imgur.com/udnhO7b,tBOScAw#0 - divas bildes
- 0
SkitsVicious 09.12.2014. 06:10 teica:
Nevarēju ieslēgt māsas datoru, nācās atdzīvināt veco. šajā kaut kas ar ekrānu nav labi. viss rādās pārāk gaišs, skaņa vairākas reizes klusāka, nekā bija sākumā, melnais rādās zaļgans.
Ay un portatīvo nevar ieslēgt, jo rādās melns ekrāns. rūc, bet neko nenotiek. vēlreiz piespiežot ieslēgšanas/izslēgšanas pogu viss tas pats. - -1
e35 30.11.2014. 17:52 teica:
Exiņ help pls.
Gribēju pārinstalēt savu veco portatīvo datoru.
Ieliku flešā win 8 un mēģināju instalēt.
Parādījās Couldn't create new partition or locate existing one. error's
Googlējot viss kaut ko izmēģināju, taču tāpat rāda to pašu error.
Izdomāju pamēģināt uzlikt gan mint, gan ubuntu, bet abiem pēc bootošanās negāja tālāk par logo ekrānu.
Wat do, lai man būtu os? - 0
WYM? 29.11.2014. 17:54 teica:
Draugs ir pastāstījis un parādījis tādu lietu BIOS'ā kā Videokartes atmiņas lietošanas regulāšana. Es uz sava datora to arī itkā varu noregulēt ,jo patreiz stāv uz minimuma ,bet īsti ir bail un ir daži jautājumi: Vai tiešām tā videokartes lietojamais atmiņas daudzuma regulēšana un vai ir labi likt uz maksimuma?
- 0
kilsanta 26.11.2014. 19:52 teica:
Iesakiet ārējo cietu disku 1Tb ietilpību, līdz 80 EUR un, kurš būtu atbilstošs cenai.
Gribu piektdien aizbraukt pakaļ un nopirkt.- -2
kasiko968 26.11.2014. 19:55
https://www.1a.lv/datoru_komponentes/cietie_d...4mb_st1000dx001 es ieteiktu šito!
- 0
Abdul 26.11.2014. 21:05
Pa 75 euro varu saziimet tev 2tb, nepateiksu gan vai labs vai nee, bet choms pardod