Anyone Dota?
Dota 2
- 0
lapsa 11.05.2015. 22:28 teica:
https://www.dotabuff.com/matches/1465706003
Ko uzlabot manam weaver builda, Abyssal nepaspēju safarmot
- 0
Zaker172 11.05.2015. 22:59
Nav jau viena perfektā build, piemēram, ne katrā game sanāks safarmot radiance un ir games, kad, ja tu esi safarmojis radiance, tad spēle ir tik ļoti uzvarēta, ka to pašu varētu izdarīt ar jebkuru citu carry. Man pašam gan tīk šis items. Uzskatu, ka deso joprojām ir labs pēc buff. Ļoti labs priekš split push, palīdz 20 minutes in izkausēt pretinieku supportus tīrā zeltā.
Linken's imo ir ļoti situational pēdējos patchos, ne katrā game ir single target abilites pret ko tas būtu vajadzīgs, daudzkārt BKB ir labāks variants(Vai heart/skadi), Linkens vērts minēt labā regen dēļ, kas ļāuj konstanti splitpushot, bez vajadzības doties uz fountain.. Blink var būt labs, ja tu buildo weaveru vairāk kā utility/splitpush role nevis hard carry, pašam nav sanācis eksperimentēt. Tas pats ar Aghanim's. Daedalus ļoti labs pēc update, ka arī Geminate attack var viņu procot.
Vot abyssals gan man galīgi nepatīk uz weaver. Pirmkārt uz ranged heros ir mazāks chance, otrkārt retāk sanāk izmantot active kā gribētos, jo ne vienmēr gribas būt tik tuvu pretiniekam. Tagad dmg arī nedaudz nerfed, es daudz labāk izvēlētos MKB, kas daudzos games var būt daudz noderīgāks, ja pretinieks late game uztaisa evasion.
Tbh pat nezinu cik labs īsti ir šajā patch. Weaver is visefektīvākais, kad dabū savus pirmos pāris lielos items, bet šajā patch ir daudz early agression. Līdz ar to ne vienmēr sanāks pabeigt šos items pirms spēle ir neglābjami zaudēta.
- ~4k shitlorda eseja par weaveru no 150+ spēļu pieredzes.LE EDIT: Šajā patch vēl neesmu spēlējis weaveru, ja izdomāšu spēlēt un atklāšu kādu build, kas aizved pie uzvaras un 40 jaunavām, tad padalīšos.
- 0
lapsa 11.05.2015. 23:18
Nu šitā spēle bija itka ranked, bet sajuta ka low priority. randomuu weaver nenoperku nevienu item, dabuju bounty rune, nostealoju first blood, 3 minute midas gatavs. tad linkens, jo pretiniekos legion un pudge un potencionals storm orchids, tad sapratu ka spēle uzvaretu taisiju radiance aghs un citus items
- 0
HenrihsT! 12.05.2015. 16:11
Es gan zināju, bija fun 1. reizi ieraudzt.
Bet nu nomirst doom kopā jau ar lielo formu tāpat.
Early game teamfight var noderēt.

Bodnieks
SJohnson
Rocky__Lv