Dota 2

• LVG
      +1

OK,tagad balvās iekļausies arī maukas ar ko padrātelēt :*

• PainFoinmr
    0

Es kādu laiciņu neesmu sekojis Dotas tirgum. Kāpēc atslēgas tagad maksā teju 2.50?

• WYM?
    0

Neliela aptauja saistībā ar profesionālo Dota 2: Par kuru komandu Jūs fanojat vai vienkārši simpatizē vairāk un atbalstāt? Kāpēc?
    Personīgi es es fanoju par divām komandām - Na`Vi un EG ,bet par Na`Vi pēdejā laikā mazāk dēļ vienkārši aplamiem lēmumiem un spēles. Viņi cenšas sekot citu komandu modei un beigās paliek zaudētājos. Tajā pašā laikā EG ļoti patīk spēlēšanas stils, viņu nopietnība u.t.t. smile_mini.gif

• HenrihsT!
      0

Senāk navi, bet esmu zaudējis ticību, jo nepatīk goblaks, bet bet bet es turpinu skatīties navi spēles, ja iespējams.

@WYM? viņiem nebija kapteinis visu šo laiku kopš aizgaaja ppy, Dendi/fng tak var pick, bet IGL viņi točna nav.
      Tagad goblaks un paies pāris mēneši pirms redzēsi darba augļus.

• WYM?
        0

Jā, man arī neīpaši patīk Goblak un viņa spēlēšanas/personāžu izvēles stils. Itīpaši man pret viņu nepatika parādījās pēc IT4. Daži teica ,ka viņš agrāk vispār bija uzvedies kā Versuta (visatļautības ziņā)

• HenrihsT!
          0

Tev jāsaprot tas, ka šī ir vienīgā cerība, vienīgā.
          padomā, ja navi paņēma fng, spēlētāju no PR... tas ir zems līmenis biggrin_mini2.gif
          Izmisums, bet tagad beidzot saprata, ka Goblaks ir jāņem savādāk gg.
          nu cerams.

• 4fun
      0

Tas Oracle event ir kkāds BS. Draugs par 20 min games pelna setus, man ir 6+ games ar 40+ mins un nekā... -.-

• meeris
        0

Tu Dotu spēlē lai tikai setus dabūtu?

• 4fun
          -1

Es pēdējā laikā dotu maz spēlēju, bet pa cik ir event, cenšos nolife. Tāpēc uz jautājumu atbilde būs jā.

• Cello.
        +1

Vismaz 1 cilvēkam matchā jābūt arcanai. -.-

• WYM?
      0

OMG. Kas par spēli.
      Virtus.pro pret Cloud9. Tas C0m3back biggrin_mini2.gif DDD

• Zaker172
        0

Clown9 pls :c

• 4fun
      +2

Dalamies pieredzē, kā jums sokās ar jauno hero?
      Esmu izspēlējis pāris spēles un varu confirm, ka OP OP.
      Galvā jau šādas tādas idejas pabijušas, kas ies labi kopā ar viņu. Izmēģinājām ar draugu Oracle + kunkka, rezultāts kunkka skraida ar boots un daedalus @ 11 min.
      Man vēl krievi parādīja kā var no low hp dabūt uz pilnu, ja ir mana.
      Varētu būt mans jaunais mīļākais hero. : D

• HenrihsT!
        -1

1x izspeleeju 1h spēli, early pirmās 15min super OP, late game hero pēdējais sūc, vienīgi ultimate norm.

Vieniigi ja koamndai viss dmg ir pyshical tad ir jeega no 2. skill

• 4fun
          0

1st skill ir nice. : D
          Es vienreiz charged 1st uz furion kurš jau sāka tele, furion teled prom un stun tāpat aizlidoja pie viņa biggrin_mini2.gif

• HenrihsT!
            0

Gribu redzēt kaa dabūsi 2sec stun vismaz late game.
            taka to skill var uzskatīt kaa burst dmg un mini stun...

vislabaak tas 1st skill iet kopaa ar pudge.

- 1 - 2 - 3 - ... - 43 - 44 - 45 - ... - 133 - 134 -