Dota 2

• WYM?
    -2

Būtu ļoti jauki no Jūsu puses ,ja visi atsūtīt ekrānšāviņus ar spēles iestatījumiem.
    Būtu vispār PERFEKTI ,ja atsūtītu cilvēks ,kuram skili tiek lietoti ar ciparu palīdzību!
    Vēlos beidzot iemācīties spēlēt ar tādiem personāžiem kā Meppo, Nagga Siren u.c. tamlīdzīgiem personāžiem ,kuriem ir spēja veidot ilūzijas vai klonus. Iestatījumi man ir nepieciešami ,lai pielāgotu arī savus iestatījumus ,lai viegli varētu pārvaldit ilūzijas.

• HenrihsT!
      0

Emmm, ieliec randomā viņus, aizej lobby, ja kaut kas nepatīk tad maini.
      NEvienam pro spēlētājam nav vienādi settings.

• WYM?
    0

Ar nepacietību gaidu ,kad Valve tiešām aizdomāsies par Region Lock un izlaidīs tamlīdzīgu update. Nolēmu beidzot sākt spēlēt Ranked MatchMaking un esmu izspēlējis 4 spēles: 2 spēles tika izspēlētas ar Eiropiešiem un 2 spēles ar 3-4 krievu tautības cilvēkiem komandā. Ar tiem krieviem reāli ir tik neinteresanti spēlēt: viņi ir stulbi, viņi spēlēt nemāk un vēl diršas visu laiku. Savukārt ar Eiropiešiem ir daudz interesantāk. Esmu izspēlējis divas spēles un abas spēles bija tiešam prieks spēlēt. Eiropieši uzmudrina ,sakot nekad nepadoties, pietiekami labi spēlē un pat ja zaudē - tad pārvēš matchu par FUN! Pēdējā spēlē domājām ka zaudēsim ,tāpēc sāku troļļoties un nopirku 3 Tarasqque. biggrin_mini2.gif

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=319277036

• e35
      +2

Jo visi krievi ir lohi un visi eiropieši ir best!

• WYM?
        0

Tādu Dotā 2 ir ļoti maz. Un protams būtu žēl ,ka dēļ sīkiem skolēniem eksistētu Region Lock ,bet nu ko darīt.

• lapsa
      0

Tak ja arī buutu region lock, krievi tik un tā aizies uz Europe serveriem

• SJohnson
      0

https://imgur.com/a/rrggT

• HenrihsT!
      0

Oh god, spēlēt zem 4k mmr ir tāds canceris biggrin_mini2.gif
      paņemu nagu 1. reizē mani reporto pa to ka spēlēju kaa carry biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif
      2. reizē visi mad bez iemesla un paņem random heroes un mums lanes dirsā, protams es vainīgs biggrin_mini2.gif
      no 3,8k mmr uz 3,2mmr
      Solo ftw

un visās spēlēs ir tādi dauņi kas neko nejēdz no dotas. taka fuck ar šo acc vairs nespēlēšu solo.

• e35
        +1

>Tavā komandā 4 nemāk spēlēt
        >pretinieku 5
        >Kur problēmas uzvarēt?

• HenrihsT!
          0

Nav ne jausma...
          Bet vnk nav iespoējams biggrin_mini2.gif
          Uz otra acc viss ok stabili turos 4k un kāpjos

• Mr Raccoon
        0

Kas ir mmr?
        Esmu tikai iesācējs dotā. kāpēc lai kāds banotu, ja es izvēlos ''ne tādu'' champ? Nav vai tad mana izvēle?
        P.s. man tikai 4 lvl.

• HenrihsT!
        0

Man uz otra acc ir 3 abandons, ja ka'ds vēlas pievienoties sakat.
        tlt sākšu 1. spēli.
        Chill spēlēt, bet negribas arī tur 5 hard carrys spēle redzēt vienā team

• HenrihsT!
          0

17min radiance ar midas un phase uz invokera, ļuļ

• HenrihsT!
        0

Es jau domāju, ka 30k ir daudz, ja skatās stremeri kurš spēlē pub, bet neee, aziāti vispār nēpārspējami...
        130k skatās kā ferrari spēle puck pubā biggrin_mini2.gif

• Swarley
          0

Tas ir caur dotu? Jo twitchā es neko tādu neredzu..

• HenrihsT!
          0

Ķiiniešu

http://www.douyutv.com/ig430

JD rāda 120k+ viņam

• kislila
          0

Nu tas manuprat ir normali.
          Dendi strimu stabili 60k cilveku skatas

- 1 - 2 - 3 - ... - 51 - 52 - 53 - ... - 133 - 134 -