Tākā es esmu totāls newbies vēlētos painteresēties:
1)Skini, ir tādi paši kā CS:GO, vienkārši new-look`am? Nekādi bonusi n shits, nav vai ne?
2) Vēlētos painteresēties, kā būtu pareizi darīt. Par last match ko spēlēju co-op vs bots(ik
), es viens eju bottom ar terrorblade, un 2mid, 2top. es ar viens nogāžu visus apakšējos towerus, atliek tikai barracks un būtu wins. Vai teorētiski nevajadzētu visam teamam iet bottomā lai ātrāk paņemtu spēli, nevis divi krievi spamo lai iet midā, kaut gan tur nekas nav ne gāzts, kā arī boti ir topā. Kā būtu teorētiski rīkoties šādā situācijā, ja bottoms, vai top ir gāzts, vai teorētiski nevajadzētu iet uz to vietu??
Dota 2
- 0
Creepa 30.05.2014. 20:36 teica:
- 0
Creepa 31.05.2014. 12:34
Man sakrājās vēl jautājumi:
1) Cik optimālākais būtu mainīt rare pret keyiem? Viens piemēram prasa 9r, cits prasa 6r bet good, kā var zināt kāds viņš ir good/shit rare, pēc market cenas?
2) Nākotnē, es domāju varētu es no sakrātajiem rares samainīt pret dota2 keyiem, un samainīt pret CS:GO key, jo CS:GO man ir primārāka spēle, bet atkal lieta tāda. Kapēc visi maina tā, ka 2 dota2 keys : 1 CS:GO key ja reāli tā cena ir vienāda? Tapēc, ka Dota ir F2P? Tas ir mans pieņēmums un man nav ne jausmas tapēc es prasu.
3) Tāds varbūt, ne pa keksi, un bez flamewar jautājums, dota2 īsti iet pie sirds, lol`u esmu spēlējis, bet kaut kā neaizgāja. Kapēc lol`u visi uzskata vieglāku par dotu2? Dēļ tā ka lol`ā ir mazāk heroes vai kas?
- 0
Perseven 29.05.2014. 18:01 teica:
Šodien novilku dotu. Izspēlēju spēli kur visi noleavoja un es uzvarēju, jo biju pēdējais palicis. Not bad...
- 0
WYM? 25.05.2014. 22:56
Īstenībā šodien paskatījos Dota2 strīmus un biju ieinteresēts vairāk gan pašā spēlē ,gan arī likmju likšanā.
Šodien jau gribēju uzlikt uz "rox.KIS" komandu ,kad viņiem vajadzēja spēlēt pret komandu "mouZ" ,bet nepaspēju. Tā būtu jau vinējis savu pirmo likmi jau šodien. - 0
Red Line87 25.05.2014. 23:43
Tur reāli jāzin labi dotu2 un labi jāpārzin sastāvus, es pats lieku reti un lieku uz mazajiem % 20-30 un parasti izceļu labas summas!
- 0
Jānis 25.05.2014. 23:52
Es labi saprotu lounge betosanu, par to es nevienam neprasu. Mani interese tiesi tadi maci kur underdogs pacels
- 0
PainFoinmr 25.05.2014. 19:47 teica:
1) Kādi ir vērtīgākie items, ko var dabūt pēc spēles kā drops?
2) Vēlētos mēģināt beidzot saspēlēt ar kādu kopā. Meklēt komandu forumus, vai labāk ar latviešiem? (Ieteikumi, kur atrast latviešus)? - 0
pumasiK 26.05.2014. 13:50 teica:
Vēlās kāds šodien uzspēlēt dotu2? @ArnoldsK tas tev https://prntscr.com/3mpdc7
Šis minibloga ieraksts ir slēgts.
Aizslēdza:N.8, N.9