Dota 2

• ciems13
    0

Nesaprotu tos cilvēkus, kas speciāli unpauzē, lai tik pretinieki zaudētu. Man 2 reizes kompis parubijās(pirmā reize, ka tā) un rankedā dabūju abandoned.

• PainFoinmr
      0

Mani fascinē cilvēki, kuri saka, lai commend troļļus. It kā viņi negribētu nemaz godīgu spēli un atbalstītu tādu komūnu.

• WYM?
    0

Tikko nospēlēju savu vispārēji trešo spēli ar personāžu "Lina". Esmu šokēts par savu score! biggrin_mini2.gif
    Kills: 24; Deaths: 3; Assists: 7.
    Tagad tas ir mans mīļākais personāžš! :3

Kā arī esmu šokēts cik daudz ir stulbu cilvēku ,kas ātri padodas. Kad tuvojās pie beigām mēs palikām 2vs5 un visu izvilkām un tad pie gandrīz pašām beigām pievienojas trešais un WIN. biggrin_mini2.gif

• Red Line87
      0

Kad sāksi brutāli papist, tad pazudīs tāds hype!

• WYM?
        0

Šaubos.
        Man jau draugi ir piedāvājuši ar viņiem spēlēt ,bet teica ,lai vairāk patrenējos un iemācos vairāk pamatus patstāvīgi. Ar draugiem jau būs vienalga vai tā būs uzvara vai zaudējums. biggrin_mini2.gif

• Red Line87
          0

Nebūs vienalga viņiem, jo mums ir kaut cik līdzīga situācija.

• PainFoinmr
    0

Kāpēc tikai vienu? :C

• e35
      0

Nebūs tev itemu fermas

• pumasiK
    0

Vēlās kāds spēlēt dotu atm? @sasniedzams visu vakaru. aicinat - pumasik /medorfed/

• ciems13
    0

Vajag sakarīgus cilvēkus, ar ko dotu paspēlēt, jo spēlējot solo ir pārāk liela iespēja komandā iegrābties uz dauņiem

• HenrihsT!
    0

Kurš 1. uzminēs kuru atgādina? biggrin_mini2.gif

• Kārlis
      0

Potm?
      nez, nafig šis ir dotas grupā?

• HenrihsT!
      0

Jūs esat nožēlojami.

• HenrihsT!
      0

Hint: seja

Vakarā būs vēlviens hints, nevar būt ka man tikai atgādina kaut ko...

- 1 - 2 - 3 - ... - 68 - 69 - 70 - ... - 133 - 134 -