Gribu rīt uztaisīt kartupeļu un maltās gaļas sacepumu, bet nezinu, kā ir jāsagatavo kartupeļi, ir viņi jāuzvāra līdz putras konsistencei vai kā?
Paprasiet mučiņai, tiešām nezinu.
Un cik grādos un cik ilgi aptuveni krāsnī jācep.
Ēdieni, to receptes un veidi
- 0
Jesus 05.08.2012. 21:16 teica:
- 0
safe m u c h 05.08.2012. 21:19 #
Man mučiņa lika vienkārši nevārītus - tiko nomizotus un krāsnī viņi paliek ok.
- +1
Uztaisi kartupeļu biezputru no sākuma tad. Tas ir, uzvāri mizotus kartupeļus un tad sastampā ar pienu un sāli.
- 0
Skaidrs, un cik ilgi jācep ,un cik gŗados?
- 0
Gūgles spēks saka, ka 180 grādos 30 minūtes.
http://zitinja.blogspot.com/2011/05/kartupel...malto-galu.html - 0
Malto gaļu ieteikšu apcept ar sīpoliem un garšvielām pirms taisi sacepumu. kad visu stūķē formā, sataisi sacepumu vairākās kārtās, cep 20 minūtes tajos pašos 180 grādos.





