Ēdieni, to receptes un veidi

  • Ridiculus
    0

    1. Nomizo kartupeļus.
    2. Sacep tos, pievieno sāli un piparus.
    3. Citā traukā izkausē tušonku jeb sautēto gaļu, pievieno miltūdeni un izvāri mērci.
    4. Aplej kartupeļus ar mērci un pievieno ziemas salātus.
    Ak, Dievs, cik garšīgi! Un, ja tas bildē tā neizskatās, ejiet uz poda!

    • Jānis
      0

      Kas ir ziemas salati?

      • Zaps
        0

        Mājās konservēti salāti.

    • Kurbads
      0

      Man prasītos sālīti gurķīši vēl klāt un vieni salāti, kurus taisa mana oma...Omg, es izēstos.

      • Ridiculus
        0

        Ir marinēti gurķi, ja nemaldos. Bet meh, nevēlējos pārbāzt ar visu.

    • Mr Raccoon
      0

      Cepti, brūni kartupeļi + tomātu un gurķu salāti + pipari!
      Labāk nevar būt!

    • Ramekin
      0

      Brb, eju uz poda. Man jau kādu laiku kartupeļi kā tādi neliekas garšīgi.

      • Ridiculus
        0

        Lol, gejs. Ej dirst!

        • Ramekin
          0

          Nop, kaut vai rīsi, makaroni, griķi ir much better. Kartupeļus esmu atēdies.

          • Zaps
            0

            Ewwwwww, griķi. Skolas kafejnīcā kartupeļi bija pretīgi, tādēļ otrajam ēdienam vienmēr klāt ēdu griķus.. Vēl pāris gadus uz viņiem skatīšos ar riebumu..

            • Ramekin
              0

              Agrāk griķi arī likās pretīgi, bet kojās sāku ēst un tagad tīri ok iet iekšā ar mērci un vistu vai cīsiņiem.

            • Zaps
              0

              @Ramekin es tagad esmu makaronu un rīsu ēdājs. Kartupeļus slinkums mizot, bet griķi negaršo. biggrin_mini2.gif

            • Jānis
              0

              Griki un risi vieni pasi man negarso.. Makaronus varu est kaut vai vienus pasus.

            • Ramekin
              0

              @Zaps Īstenībā es arī tagad vairāk esmu iecienījis makaronus un rīsus, griķus ēdu retāk pārmaiņas pēc smile_mini.gif

          • Ridiculus
            0

            Makaroni, griķi, manna un kartupeļi iet pa apli. Tu nemāki gatavot vienkārši. KARTUPEĻUS NEVAR ATĒSTIES!!!

            • Ramekin
              0

              Tā jau tā lieta, ka kartupeļus negatavoju. Mājās visu laiku viņus ēdām - ceptus, vārītus, mikserētus, sautētus u.t.t.. + skolā bieži bija kartupeļi. Kaut kad gan jau iepatiksies kartupeļi, bet ne tagad.

          • Mr Raccoon
            0

            Joņ, itai laikam tikai latgaļīši dora.

    • Zaps
      0

      Btw, padalies ar salātu sastāvu. Vasarā laukos katru reizi taisam pēc citas receptes, varētu šogad šito pamēģināt.

      • Ridiculus
        0

        Šeit izskatījās pēc.. emm... tomāti, paprika, burkāni rīsi.. Nezinu, ja godīgi. Un tā bija pēdējā porcija. biggrin_mini2.gif Otri gan ir baigi spēcīgi. It kā gurķi un tomātu mērce (laikam), bet tāda ļoti specifiska garša.

    • Dawgora
      0

      Man tā gaļa izskatās krīpīga(laikam esmu pieradis pie parastas ceptas brūnās gaļas krāsas). Bet tā varētu būt ļoti garšīgi.

      • Ridiculus
        0

        Sanāca kaut kas uz maltās gaļas pusi. Man garšoja. Pat ļoti! smile_mini.gif

    • sykerz
      0

      Miltūdens? Vai tad labāk nav vēl kopā ar saldo krējumu? Bet jā, kas līdzīgs pavisam nesen tika ēsts. Tušonka un vispār gaļas konservi nemaz nav peļami smile_mini.gif