Ēdieni, to receptes un veidi

  • Hibs
    0

    Es vienkārši dievinu graudaino biezpienu. Vienmēr tas ir garšojis, bet, tā kā Ciba un Siera nams ražojumi ir diezgan dārgi, tad reti tiku pie tā. Tagad vecāki atklāja, ka Prizmā ir tāds puskilogramīgs iepakojums ar poļu ražotu graudaino biezpienu, kas maksā ievērojami lētāk. smile_mini.gif Vienīgi tam ir pašam jāpieber klāt sāls, bet citādi - ideāli!

    • Jesus
      0

      Jā, bet tā tu neatbalsti Latvijas ražotājus, kuri noteikti iepērk pienu no kaimiņvalstīm, bet still. Biju labākās domās par tevi.
      Es arī tagad maucu iekšā biezpienu kombinācijā ar ķilavmaizītēm.

      • Hibs
        0

        Patiesībā es parasti cenšos atbalstīt vietējos ražotājus. connie_mini_huh.gif

    • obsidian
      0

      Es arī esmu atkarīgs no graudainā biepziena, bet tomēr Cibai nauda kaut kā atrodas. Tas polis gan mani interesē, ja vien zinātu, kur ir tuvākā Prizma.

    • Pampox
      0

      Es ēdu garšvielas ar ceptiem kartupeļiem crazy.gif

    • Le Mambo.
      0

      Mamma jau gado no vietas viņu pērk, man viņš nepatīk.

    • Ramekin
      0

      Piebiedrojos. Vēl man patīk ik pa laikam nopirkt Anneles graudaino biezpienu ar mellenēm vai aprikozēm. Uh cik labs deserts!

    • Persepolis
      0

      Tādā kā zilā plastmasas kastītē?

      • Hibs
        0

        Zaļā

    • Ridiculus
      0

      Ar ko tas atšķiras no parastā pašmāju biezpiena? Kas, pie velna, ir graudainais biezpiens?

      • Hibs
        0

        Grūti izskaidrot. Tas biezpiens ir saldajā krējumā un tādos kā mazos gabaliņos, aptuveni saulespuķu sēkliņas izmērā. Līdzība ar parasto biezpienu ir, taču pavisam noteikti tas ir cits produkts, man garšo krietni, krietni vairāk. Iesaku nopirkt un pagaršot kādu dienu.