Ēdieni, to receptes un veidi

  • Dawgora
    0

    Tātad... Taisu šovakar kaut ko veselīgāku- auzu pārslu biezputru. Domāju taisīt kādiem 4 cilvēkiem. (visi esam čaļi) Tātad... Kāds man nevar normāli izskaidrot, kā un aptuveni cik taisīt tās auzu pārslas? crazy.gif Patiešām neprotu. Protu zupas... Bet ne šo. hihi.gif

    • Niggah
      0

      Uzvāri katliņā ūdeni, kad vārās sāc bērt iekšā pārslas un paralēli viņas maisi, pa starpai pielej arī pienu, kad beigt pats īsti nezinu, parasti uz jūtām crazy.gif

    • Whisper
      0

      Uzliec pienu uz uguns, vāri ... ber iekšā un maisi. Kad jutīsi, ka jau nav kā zupa, bet pietiekami bieza, pārstāj bert biggrin_mini2.gif Tas ir attiecībā pret pilngraudu pārslām. Dod pastāvēt pāris minūtes, kad izvārīsies.

    • Moondefender
      0

      Nu, 2 saujas ķip ir 1 porcija! biggrin_mini2.gif