Ēdieni, to receptes un veidi

  • Maulaj
    0

    Kā Jūs gatavojat auksto zupu?

    • Hibs
      0

      Bietes (marinētas bietes burciņā parasti), rīvēts gurķis, vārīta ola, zaļumi, paniņas, ūdens, sāls.

      • Hibs
        0

        Es aizmirsu, ka arī redīsiem obligāti jābūt klāt.

    • Pampox
      +1

      Ar kefīru

      • obsidian
        +3

        Vienīgais pareizais veids.

      • Ramekin
        0

        Marinētas bietes, svaigs gurķis, vārīta ola, lociņi, dilles, kefīrs, ūdens, sāls + pirms ēšanas sev bļodā pievienoju vārīto desu.

      • Edgars
        0

        Marinētas bietes, desa, svaigs gurķis, dilles, loki, vārītas olas, ūdens, kefīrs vai rugušpiens. Tik maz no jums pievieno desu? wat?

        • Fidoo
          0

          Kad lasīju arī domāju kāpēc citi bez desas taisa. :/

      • Maulaj
        0

        Skatos, mēs visi +/- līdzīgi. Marinētas bietes, kefīrs, redīsi, gurķis, ola, dafiga lociņi, pētersīļi, dilles, klāt pievienoju sinepes, sāli un piparus.