Par godu māsas dzimšanas dienai nolēmu pirmo reizi mūžā mēģināt pagatavot siera kūku. Biju arī gana traks, lai uzreiz mēģinātu taisīt kārtainu (viena kārta ir siera masa, otra ir siera-šokolādes). Apbrīnojamā kārtā rezultāts pat sanāca tīri skaists un garšīgs!
Eksperimentālā rezultātā gan nonācu arī pie dažiem secinājumiem, ko darīju nepareizi un ko vajadzētu pamainīt, tā ka citreiz gan jau būs vēl smukāk/garšīgāk.
Pats foršākais tajā visā bija redzēt smaidu māsas sejā!
Kūkas tuvplāns:
Gaviļniece ar kūku un ziediem:
Gabaliņš, lai varētu redzēt arī, kas lācītim vēderā:

Ēdieni, to receptes un veidi
- +4
Hibs 28.02.2015. 11:36 teica:
- +4
Izskatās labi. Māsa tev ar skaista. (y)
- 0
Uz manu dzimšanas dienu tapa sierakūka v2.0
Šoreiz bija krēmīgāka/gaisīgāka, kūkas baltajā daļā bija vairāk citrona garšas. Pamatnei klāt pievienoju valriekstus (un esmu dusmīgs uz Arimex, jo tajos attīrītajos, ko nopirku, bija bišķīt čaumalas. WTF?!) un dekorācijai ap sāniem izvēlējos apgrauzdētas mandeļu skaidiņas. Nedaudz arī pamainīju veidu, kā taisīju uzrakstu (ar to gan joprojām līdz galam neesmu apmierināts). Kopumā bija smukāka, taču nedaudz par ilgu noturēju cepeškrāsnī un parādījās plaisas.
Jēdzīgu bilžu gan man īsti nav. Šķērsgriezumā izskatījās gandrīz tāpat kā iepriekšējā.
Joprojām gan neesmu līdz galam laimīgs par pamatni, es to gribētu kraukšķīgāku. Varbūt kāds var kaut ko ieteikt? Es domāju par mandeļu miltiem un vēl mazāku daudzumu sviesta.






