Geocaching

• Ridiculus
    0

https://exs.lv/group/91/tab/Slepnotaji
    lietotāji salikti dilstošā secībā pēc atrasto slēpņu skaita. Ja nu kāds nav pievienots, rakstiet. Tabs "Pasākumi" būs tad, kad @Static to izveidos.

• Static
      0

Izveidoju to tabu. smile_mini.gif

• Ridiculus
      0

OK, tūlīt sarakstīšu.

• Ridiculus
    +1

Tātad rakstiet visi, kas domā braukt. 10:30 (vēlams) atrasties jau Kārļos. Kā tur tikt, runājiet / domājiet paši. No Valmieras @Durvjulampa var kādu paņemt. Es braucu no Rēzeknes ar @Wanted un diviem čomiem (ceru, ka neiebildīsiet, bet viņi ir fun cilvēki). No Rīgas it kā @Maadinsh un @throttle brauc ar mašīnām, runājiet ar viņiem vai sazinieties ar @Static.

P.S. Atvainojiet, ka jau 3. miniblogs par šo, bet vienkārši jādara tā, lai pamanītu visi un vēlāk neviens nebūtu apvainojies, ka viņam nepiedāvāja / nepasauca.

100% braucēju saraksts:

1. Ridiculus
    2. Durvjulampa
    3. Static

Te rakstiet tikai savu niku / kontaktinformāciju (ja vēlaties), ja simtprocentīgi braucat. Turpinam apspriesties šajā miniblogā: https://exs.lv/group/91/forum/118gk

• nikomans
    0

70 slēpnis šodien atrasts, hah. tuvojos dažiem labiem te biggrin_mini2.gif

• nikomans
      0

nah neiet?

• Carlsberg
        0

Only Cachers with more than 200 finds are in the database.

• nikomans
      0

Uh. ok biggrin_mini2.gif

• Mr Raccoon
    0

Esmu caur telefonu. Kāds lūdzu var apskatīties vai Varakļānos un Viļānos ir kādi slēpņi?
    Ja ir, tad cik?
    Paldies!

• Wanted
      0

Viļānos zinu, ka ir pāris.

• Mr Raccoon
        0

Varbūt esi atradis?

• Ridiculus
        0

Plānojam uz turieni tūri.

• Mr Raccoon
    0

Tikko piereģistrējos GC lapā. Ko tagad darīt? Kādas progas jalādē telefonā?

• Static
    +1

Hei, plānojam mītingu! Idejas, kurā vietā (lai būtu pie dabas un apkārt daži slēpņi), lai būtu vieta, kur forši pasēdēt.

Kā arī - domāju, ka arī šajā pasēdēšanā neiztikt bez eXa krējuma (vismaz, kas slēpņo), proti, RA, Modi, un @Maadinsh. crazy.gif

• Ridiculus
      0

Domā gan jau pēc Jāņiem un Līgo svētkiem, ne? Es personīgi piedalītos, ja būtu 19./20.-22. Vai arī pēc Jāņiem. Par GC vietām ieteikt neko nevaru, esmu vēl iesācējs.

• Static
        0

Pēc Jāņiem un Līgo noteikti. Man mācības līdz Jāņiem, un, protams, pēc tam Jāņos pašos būšu prom un nekāda slēpņošana nesanāks. smile_mini.gif

• Static
      0

Starp citu, Durvjulampas piedāvātais izskatās patiešām interesants. Varbūt diezgan patālu no Latvijas centra. sad_mini.gif Katrā ziņā - vēl var piedāvāt viss kaut ko.

- 1 - 2 - 3 - ... - 33 - 34 - 35 - ... - 67 - 68 -