Geocaching

• Static
    0

Cik keši jums?

• mjau
      0

Man arī personīgi 0, viens pats nekad neesmu gājis, bet bieži ar draugiem ejam kompānijā pakaļ, faking aizraujoši tbqh.

• Krekeris
      0

37

• Tvinky
      0

4

• Tvinky
    0

Mans niks Geocaching saitā ir jugio97. Es atradis tādus slēpņus kā White Sand- Dune, Daugava-Olekte, Depkinshof (Ramava manor) un climb series.Level 1.

• Tvinky
      0

Esmu...

• Janzz_
    0

Niks man - Dozee, Esmu pagaidaam atradis divus slepnjus, nu var teikt triis bet treshais vairs nepastav.

• Janzz_
      0

Tu esi loksis vai kas ar tevi?

• Anderhils
    0

Kāda veida slēpņi jums visvairāk tīk? Parastie, mistery u.t.t.

Man mistery, jo pirms ej meklēt, jāizpilda kāds uzdevums. ļoti patika mistery, kas sākās mežaparkā, kur biblioktekā bij jāpaņem grāmta un no lapusēm jāsastāda koordinates un galamērķis bija netālu o mola, mangaļsalā.

• mad
      0

Patīk Multi, un principā viss, kas nav pilsētā, bet gan kaut kur mežos, pamestās armijas bāzēs utml.

• Anderhils
      0

Straaume, kkur tur dzīvo? Es netālu no turienes. Biķernieku trasē ir easy. Trases malā, zem betona bluķa apmēram tajā vietā, kur pa apaksu iet tunelis.

Maadinsh, jā, armijas bāzēs ievietotie keši ir vienkārši super. Dievinu tādus, tiesa daudz tādu man nav, taču pats par sevi, čut ne pus Latvijas pamestās bāzes vien prieka pēc izložņājis esmu. smile_mini.gif

• Anderhils
      0

Mēs, no exsa Rīdzinieku un tās apkaimes barinš mošk uztaisam kkādu exs.lv GC team? biggrin_mini2.gif

• Anderhils
    0

GeoCoins, TravelBadges, DogTags and stuff like that.

Cik tādus east atraduši? Es personīgi 3 geocoins un vienu dogtag. Patreiz ar pie manis viens, te pat pie kompja, geocoins stāv, vēl neesmu izdomājis, kur likt. blum_mini.gif

• Anderhils
      0

Purvciems, Rīga.

• mad
    0

Nez, vai šādu grupu te vajadzēja taisīt :/

• Static
      0

Kāpēc ne? Varbūt kāds kaut ko zina biggrin_mini2.gif

• mad
      0

Būš pilns ar newfagiem, kas tikai degradē slēpņošanu.

• mad
      0

Visādas ābolu panikas tagad gribēs uzzināt, kas tas ir, vēl sadomās sadirst kādu slēpni vai izlikt savu sūdu.

- 1 - 2 - 3 - ... - 67 - 68