Geocaching

• Ridiculus
    0

Kur var apskatīties vēstules / ziņas / e-mailus Geocaching mājaslapā? Zinu, ka var sūtīt vēstules, bet, kur apskatīties, vai tev kāds kaut ko atsūtīja vai vispār - kur ir vēstuļu tabs?

• Static
      0

Cik sapratu, tad viss notiek caur epastiem.

• Ridiculus
      0

Ā, paldies.

• Static
    0

https://www.geocaching.com/map/default.aspx
    Kad atverās nospiediet kartes augšējā labējā stūrī "MyTopo", vienkārši episka karte. Žēl, ka nav pieejama Latvijā.

• Wanted
    0

Šodien sākšu savas gaitas slēpņošanā smile_mini.gif Tā kā te, Rēzeknē, ir tikai 2 slēpņi, varētu mēģināt abus uzreiz atrast. Tad jau vēlāk varēs domāt par sava ierīkošanu un došanos uz citām vietām smile_mini.gif

• Static
      0

Jauki. Atgādināšu, ka slēpņošanai vajag arī prāta spējas un fizisko sagatavotību. It's not so easy as it looks like. Normāli dienā ir VISMAZ 10 slēpņi.

• mjau
      0

^Ko tu dirs lol, dienā 10 slēpņi var būt tikai vietās, kur IR 10 slēpņi, ja viņš saka ka Rēzeknē ir tikai 2 slēpņi, tad nez cik viegli būtu ar riteni izbraukāt tuvējos laukus lai 10 dabūtu biggrin_mini2.gif kmon, citur Latvijā nav tā kā mēs Rīgā vai Jūrmalā sēņojām. Es pats arī drīz braukšu nelielā tūrē, 3 slēpņi, katrs ar ~20 km atstatumu. Lauki, motherfucker.
      btw veiksmi

• Static
      0

Es saku par savu pilsētu.

• Static
    0

Sen nebija prasīts? Cik jums slēpņu? Lūdzu norādiet linku uz jūsu profilu un pierakstiet arī slēpņu skaitu.
    https://www.geocaching.com/profile/
    53, bet kādus 5 esmu piemirsis ielikt.

• Static
    0

Mums vajag sarunāt dienu, kad tiešām lielākā daļa no šejienes varētu savākties un kaut kur aiziet... Esmu jau ar dažiem ticies no šejienes. smile_mini.gif Vēlētos vēl sapazīties ar Slēpņotājiem no eXa un ne tikai!

• Static
      0

Kaut vai visu grupu crazy.gif Bet es zinu skaidri un gaiši, ka visi nesavāksies un daudzi dzīvo izmētāti. Vieta - Rīga un tās rajons (gribētos tuvāk pie dabas). Vēlams iekomentējat tie, kas piekrīt. Reāli tie būtu no 3-... cilvēki. Par daudz arī nāktu par skādi.

• PainFoinmr
      0

FOREVER IN VALKA sad_mini.gif Braucat uz šejieni, dabūsiet kādus 5 slēpņus.

• Static
      0

*facepalm* Tāpēc es uzsāku šo tēmu, lai uzzinātu ko visi citi domā... Un tad jau sāktu domāt.

@Latvi, kāpēc vienu dienu nepadzīvoties Rīgā?

• Static
    0

Kur lai nopērk normālas tās maizīšu kārbas vai kā viņas tur saucas...

• Louth
      0

Jyskā ir

• Static
      0

Un tos magnētus, tādus palielus?: D

• Static
      0

Ok, skaidrs. Paldies.

- 1 - 2 - 3 - ... - 52 - 53 - 54 - ... - 67 - 68 -