Geocaching

• Static
    0

Going for a GC ride! Neģēļi - Rokijs un Bumbum mani pievīla cray_mini2.gif Cerams, ka viens no viņiem atbrīvosies.

• mjau
      0

Ja nu kas es arī eju.

• omlete112
      0

Jā brauc vien!

• mjau
    0

Kādam ir tas, Dzintaru parkā, "Skatu Tornis" paņemts? Kāpelēju tur kādu stundu pa lietu, acis pārgriezis, bet tā arī neko nedabūju. :/

• mjau
    0

Sen te nekādas sarunas nav notikušas, izņemot static žēlošanos, tad nu kā jums pa šo laiku ir gājis? Man personīgi pēdējās 2 nedēļās tikai 2 slēpņi bijuši, jo rēāli neko negribās darīt pa tādu žaru, bet nu tagad apņēmos ka atkal aktīvi sākšu iet. Kā jums?

• Krekeris
      0

Sūdīgi, šodien aizbraucu pēc 3 slēpņiem dienas vidū, RDKS, Ekonomikas un biznesa augstskola, saules akmens. Pie visiem bija too fucking much ppl, meh, citreiz.

• mjau
      0

Braucam rīt pa pārdaugavu.

• Static
      0

Noob. ^

• Static
    0

FML!!! Uzstādu savu slēpni, viss pēc noteikumiem... Reviewer 2 dienas nerādījās... Tagad uzradās un apstiprināja vienu iepriekš manis un tas izrādās bija 70m no mana slēpņa un manu neapstiprināja līdz ar to. FML.

• Krekeris
      0

Rofl, u mad?

• Static
      0

I'm mad... Jo tas bija foršs slēpnis!!!

• Krekeris
      0

Yeah right, tīrākā diršana, 100% urban mēsls. biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif

• Static
    0

Laikam šodien ievietošu slēpni. Nebūs shit slēpnis :d Netālu no mājām so... Būs kopts crazy.gif

• mjau
      0

Tikai 15 miniblogus ar jautājumiem par gps devices un sviestmaižu kārbām vēlāk.. biggrin_mini2.gif

• Static
    0

Veči, tātad tur kur liek tos slēpņus, parādas vietas koordinātes, lai ievadītu tās... Es dabūju GPS no viena drauga, bet ievadot Koordinātas kartē neatzīmējas nekas un paliek vien tas pats zilais ar zaļo mērķi kartē -.-

• Static
      0

Bumperlis.

• Static
      0

Bump -.-

• mjau
      0

- 1 - 2 - 3 - ... - 56 - 57 - 58 - ... - 67 - 68 -