Ģitāristi

• Whisper
    0

Yaaay, Sergejs Tabačnikovs ir atgriezies!

• Avril Lavigne
      0

8:35-

• Static
      0

03:34, kas tā bija pa dziesmu?

• Whisper
        0

Man arī ausis iemetās, likās, ka tā ir Veras Beržņevas dziesma lespetkami roz, bet nē. Tā ir

• Static
      +2

Hei! Esmu izlēmis beidzot izveidot konkursu. Jāpiedalās visiem, bez izņēmumiem, nopietni!

Noteikumi:
      1) Jums tiek dota 1 minūte (+-), pa šo minūti jānospēlē jebkas, ko jūsuprāt jūs vislabāk mākat. Nav nozīmes, vai tā ir viena dziesma, kaut kāds mix, pilnīgi vienalga, spēlē, ko māki.
      2) Ierakstu nedrīkst uzlabot ar jebkādām programmām - kāds ierakstīts, tādu jādod man;
      3) Ierakstīt var ar Sound Recorder, kas jau ir Jūsu datorā: Start -> All Programs -> Accessories -> Sound Recorder. (citām lietojumprogrammām citādāk)
      4) Ierakstus sūtīt man pa PM ar nosaukumu ĢK #1;
      5) Varat ierakstīt ar vai bez dziesmas pavadījuma.
      6) Uzvarētājs tiks noteikts balsošanas veidā.
      7) Ierakstus iesniegt līdz: 16. Jūnijam (Sestdiena) plkst.00.00

Kāpēc es teicu, ka jāpiedalās visiem? crazy.gif Tas tāpēc, ka daži var justies neērti un nepārliecinoši par sevi, tāpēc piedāvāju iespēju palikt anonīmam rezultātu nosaukšanā.

Sākam cept ierakstus! Kā arī - vienalga ar kādu ģitāru tiek izpildīta dziesma.

• Avril Lavigne
        -1

Veselu minuuti plaudeet, tas buus gruuti

• Static
          -1

Var arī īsāku. Bet pārspīlētu garu gan nē. Arī ar 30 sekundēm pietiktu. smile_mini.gif

• Avril Lavigne
            0

Nedomaju, ka visiem maajaas ir kkas speleejams..

• Whisper
        0

Gribētos pamainīt avataru, bet tagad nevaru izvēlēties, kuru tieši ņemt.
        TIE NAV MANIS VEIDOTI GIFI!!!

Paraksts būs šitāds.

TIE NAV MANIS VEIDOTI GIFI!!!
        Un es nekļūdījos ar grupu, kur uz dot šo jautājumu wink_mini.gif
        P.S. Syn's stipri ietekmēja un pamainīja manu izpratni par ģitārām.

• obsidian
          0

Ja pēdējais būtu kvadrātaināks, bet tā es par pirmo.

• Whisper
            0

Pēdējais būs paraksts wink_mini.gif Un es arī aci vairāk liku uz pirmo.

• obsidian
              0

Pēdājais ir pārāk augsts priekš paraksta, jāiekļaujas 220 pikseļos augstumā.

• Whisper
          0

Esmu apzvanījis 6 cilvēkus, viens no viniem bija bijušā klasesbiedrene, bet neatradu nevienu labu ģitāru. Visas vai nu ļoti lētas un pašas no sevis jau brūkot ārā, vai ar defektiem. sad_mini.gif Nav manā pilsētā un tās apkaimē normālu ģitāru, bet braukt uz Rīgu negribu cray_mini2.gif ((((((

• Hibs
            0

Bijušā klasesbiedrene vai bijusī klasesbiedrene? hihi.gif

• Whisper
              0

Mjā biggrin_mini2.gif
              Bijusī, laikam XD

• Mārtiņš
            +1

Ir pienācis laiks. Esmu nolēmis iegādāties akustisko giču. Budžets līdz 70-75ls.
            Kādu iesakāt ņemt, uz ko man ir jāskatās kā iesācējam?
            Varbūt ir kādi ieteikumi, gribētu pirkt Rīgā veikalā, lai nebūtu iespēja iegrābties, varbūt ir kādi ieteikumi par cik ne sūda nejēdzu? sad_mini.gif

• Mārtiņš
              0

Augšā

• Whisper
              0

Šodien biju pie drauga. Viņš sen nodarbojas ar ģitārspēli, bet sāka 7 gadu atpakaļ ar ģitāru kura maksāja 31 ls. Tagad viņam mājās ir 4 ģitāras, 3 no tām ir samērā dārgas (90 - 210 ls), bet labākā un viņam mīļākā ir tā vecā, pirmā, pa 31 ls.
              Dažreiz grūti uzminēt kura ģitāra būs labāka, jāskatās uz vietas. Tu dzīvo Rīgā?

• Mārtiņš
              0

Tukums, 66km no Rīgas, tā nebūtu problēma. Ir tā, kad no vienas puses domāju, par cik sākšu, varētu ieķert sākumam uz 30-40ls no ss.lv, tomēr tad aizdomājos, kad mani varētu apčakarēt, par cik nav daudz tās pieredzes. Pazīstams stāstīja visādus nakts murgus, kad nopircis no ss un esot bijusi izskaņojusies(lai gan var noskaņot..) utml.

• Whisper
            0

Radās ideja uztaisīt kaķa metālu biggrin_mini2.gif Tikai nekā nesanāk ierakstīt viņa ņaudēšanu. Kā man likt viņam ņaudēt mikrofonā? Mēģināju kutināt pie astes sākuma, bet viņš tikai murrā dažreiz, bet neņaud.
            Ja ierakstīšu ņaudēšanu tad ķeršos pie riffa izdomas biggrin_mini2.gif

• Whisper
              0

Man kaut, kas ar mikrofonu notika. Pirmās 3 sek normāli, tad itkā efektu uzliek. Skaņa kļūst nepilnīgāka un klusāka 0.o
              No sakuma domāju kaut kas ar programmu, pamēģināju caur sound recorder, tas pats.

- 1 - 2 - 3 - ... - 43 - 44 - 45 - ... - 65 - 66 - 67 -