Ģitāristi

• laimigais
    0

Kapec man elektriska gitara neskan ka vajag? vai pie vainas ir pastiprinatajs, vai ar man stigas jamaina? piem es gribeju uzpelet slipknot duality, bet naw man ta izsta skana, vnk kad pirmas divas stigas akordus taisu, tada riebiga cirkstona, nevis ka metallam ta rupjas skanas =/ help please

• Anderhils
      0

Amm...pedāļiem jav arī ir nozīme.

• Anderhils
      0

Man elektriskajai gičai vispār sūdīgi...kkāds rezistors vai hvz kas nodega...jānes mainīt.

• laimigais
      0

Man ir dimavery pastiprinatajs un ari gitara.

• Zaps
    0

Kādas dziesmas un soliņus šobrīd mākat/mācāties?
    šobrīd pats neko jaunu nemācos, bet māku stay together for the kids, karību jūras pirātu un zīlītes soliņus/intros, māku pirmā šreka dziesmiņu (Hallelujah), Hey Soul Sister (diezgan grūti akordi - E, B, C#m, A), I'm your's, No Woman, No cry, Sniedziņu un vēl pārīti.

• Anderhils
      0

Pašlaik apgūstu akustisko versiju Crazy Train.

• krabz
    0

• Cello.
    0

Mācos šo dziesmu-

Sākumu jau esmu iemācijies, bet nemāku perfekti nospēlēt.

• Cello.
      0

• Cello.
      0

Nelikšu, tas izklausīsies daudz sūdīgāk, jo man ir akustiskā ģitāra.

• Cello.
      0

+ nav fotoaparāta pagaidām.

• Creepa
    0

Tākā jau Jūnījs ir pagājis jau pusē, un atlicis Jūlījs un Augusts, mēģinu sasparoties kautko uzspēlēt uz ģitāras. Iedodat kādu latviešu vieglu dziesmu, es zinu dosiet akordi.gitaristiem.lv bet es jau nevarēšu īsti saprast vai tā ir ļoti viegla nospēlējama dziesma ;]

• Static
      0

• Creepa
      0

Kay, viņa ir viegla? biggrin_mini2.gif

• Static
      0

Kaut kad spēlēju. Nebija pārāk grūta... Bet pēc tam ģitāras vairs nebija un viss biggrin_mini2.gif

• krabz
    0

Sāku mācīties šito tik uz akustiskās.

LIELS PALDIES PARANOID!

- 1 - 2 - 3 - ... - 64 - 65 - 66 - 67 -