Ģitāristi

• Cello.
    0

Kura stīga un lada bija augšējai "fa" notij?

• Zaps
      0

Augstākā stīga pēc frekvences un pirmā lada.

• Anderhils
    0

Sveiki. Kā dažiem jau zināms, pagāšmēnes ar brāli nopirkām elektrisko ģitāru Musima 25k deluxe. Par to vairāk šeit: http://www.cheesyguitars.com/musima_deluxe_25k.html

Anyhow, tā kā kombim nauda nepietika, spēlējām viņu caur datoru izmantojot programmu Guitar Rig 4 (Effects for free ). Bet kādu dienu pieslēdzot pie mikrofona ieejas ģitār avienkārši nedarbojās. Itkā strinkšķinot ģitāru var pa tumbām dzirdēt, ka kaut kāds čerkstoš signāls pienāk, taču par skaņu to nenosaukt. Kurā vietā varētu būt vaina? Tīri teorētiski, lai nesot pie meistara zinātu ko teikt, kas jālabot.

• Anderhils
      0

Pats domāju, ka pie vainas varētu būt pickups. Cik remonts varētu izmaksāt? Un kur to pēc iespējas izdevīgāk veikt?

• The Loner
      0

Visdrīzāk, datoram ieeja sajāta. Ja bieži sprauž iekšā un rausta ārā, ātri nobrūk.

Btw, man ir identiska ģitāra.

• Anderhils
      0

Es šaubos. Itkā ar drauga kombi pārbaudījām - tas pats.

• Rocky__Lv
    0

Tādas dusmas! Šodien nopirku jaunas stīgas savai akustiskajai draudzenei. Smuki nomainīju, uzskaņoju, pēc otrās nots pārplīst viena stīga. Labi, škrobe, nomainīju kaut kā uz veco, jo bez ģitāras šovakar vakars būtu neizdevies. Protams, vēl pēc divām notīm cita jaunā stīga pārplīst. SŪDS!

• Rocky__Lv
      0

It kā nav Čīna, vismaz kādu pus gadu atpakaļ bija tā paša ražotāja tāda paša tipa stīgas.. Iespējams kreisā partija. Vienalga, škrobe.

• The Loner
      0

Varbūt savilktas pārāk cieši? Skaņoji ar skaņotāju/klavierēm/u.t.t. Vai tīri pēc dzirdes?

• Anderhils
      0

Man ar tā gadījās, kad nekvalitatīvas stīgas nopirku. Tagad jau arī kaut kas īsti nav, bet vismaz turās.

• Swarley
    0

Kāds varētu ieteikt kādu dziesmu lai pamācītos, kur ir apmēram tikai G, E, Dm akordi??

• lgy-lv
      0

Visai nesakarīga dziesma izklausās uz tiem akordiem.

• Anderhils
    0

Kāds nevar lūdzu atrast šai dziesmai tabus? Izmeklējos bet neatradu.

Vismaz intro.

• lgy-lv
      0

Pats nocel.

• Industrial
      0

Meklēju, neatradu. Nāksies vien pašam štukot tabus blum_mini.gif

• laimigais
    0

Ja man elektriskas gitaras draivs ir slikts (nu ka spele rock dziesmas ir tada pretiga skana) ja es pieliktu to pedali, vai man vis butu kartiba un ta cirkstosa skana vairs nebutu?

• laimigais
      0

Ew nu kads var pateikt vai ta ir vai naw?

• mad
      0

Kas ir čirkstošā skaņa? Efekti mēdz būt dažādi...

• laimigais
      0

Nu piem parasti kad taisa pirmo 2 stigu akordus ir tada loti laba rokiga skana, nu ka prieks metala un ja well pagriez gain wairak tad itka labak, bet kad es pagriezu sawu gain un trebble vairak, man sak tada pretiga skana skanet, nevis kadai jabut kad spele rock muziku =/

- 1 - 2 - 3 - ... - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 -