Ģitāristi

• Static
    +1

Sasmīdināja.

• Static
    0

Varbūt kāds, kas ir vairāk darbojies ar to zinās... Errm, man ir kombis, un vads. Lieta tāda, ka vadam ir tas gals, kuru sprauž kontaktā, taču nav otrs. Otrā galā ir divi savīti vadiņi. Kur viņus likt? biggrin_mini2.gif

• Static
      0

BUMP.

• kajapansa
      0

Pie meles crazy.gif

Bet ja nopietni tad par kadiem tiesi vadiem tu runa - Kombis->Gitara vai Kombis->elektribas rozete

• Static
      0

Kas ir mele?

Nu par to vadu, kuram vienā galā ir tā štelle ar 2 pagareniem sudrabotiem stienīšiem, kuru sprauž rozetē. Pēkšņi aizmirsu kā sauc...

Un tam vadam otrā pusē ir divi savīt vadiņi. Nu, vaļēji vadi, proti, nav izolēti galos. Tos es gribētu zināt, kur man viņus kombī jāsprauž.

• Creepa
    0

http://akordi.gitaristiem.lv/song/80-Balozu_Pilni_Pagalmi_-_Vestules

Skatoties es domāju 1 un 3 ir tā kā pirksti, 1 - rādītājpirksts 2 - vidējais pirksts utml, bet tad ieraugot 0 es aprāvos. Ko nozīmē tad tie skaitļi īstenībā?

• Creepa
      0

Tu gribi teikt tā dziesma ir uz trīs ladām?

• Creepa
      0

Lielumliels paldies wink_mini.gif

• Creepa
      0

Vēl viens jautājums
      17p-15h

Ko nozīmē p un h, saprotu tagad ka 17 ir lada bet kas ir p un h?

• Ramekin
    0

Tātad jau kādu laiku skolā mācos spēlēt akustisko giču, vienīgais pašam tas vēl nav nopirkts. Nevaru saprast, vai man kā jauniņajam pirkt veikalā vai jau lietotu. Ja kas, nedomāju, ka pēc kāda laika ģitāru atstāšu novārtā, jo pašlaik ir spēcīga iekšējā motivācija to spēlēt un attīstīt.
    Re, viens variants, lietota giča - https://www.draugiem.lv/user/594807/blog/?p=6513267
    Lūdzu, iesakiet, ko man darīt!

• Static
      0

Jaunu!

• Creepa
      0

Jaunu, jaunu. wink_mini.gif

• Whisper
      0

Jaunu 100% un stigas ari tad nopērc uzreiz. ( bet labak el. gitaru wink_mini.gif )

• Static
      0

Volume (Drive), Drive & Clean S/W, Volume (Clean), Power S/W.
      Kāds no šiem pastiprinātāju efektiem skaitās tas pats, kas ''overdrive'''efekts?

• Whisper
        0

Ja tas nav akustisko gitaru pastiprinatajs tad butu jabut atsevishkai podzinai, man liekas.

• lgy-lv
        0

Drive - tas kurš nav volume.

• Static
      0

Ehh, laikam pasūtīšu šo. Neko jēdzīgāku par 50Ls nevaru atrast.

- 1 - 2 - 3 - ... - 50 - 51 - 52 - ... - 65 - 66 - 67 -