KHL

• pj sk1ll
    • adidasiK
      0

Nu principa varētu, bet vel brīvajos laikam ir Robitails un kašpars (šie varētu aizvietot šehuru un haščāku), bet naudas laikam mazs biggrin_mini2.gif

• pj sk1ll
      0

Kašparu jau gribēja pirms 2 sezonām, varbūt tagad atnāks shura.gif @adidasiK

• Fidoo
    0

Khl drafts. Ar 25. numuru Rīga paņem Travis Konecny un ar 26. numuru ņemam Jeremy Roy. Hz, kas tie tādi ir.

• pj sk1ll
      0

Pēc statistikas ahueni, pietam konecny spēlē kanādas u18 izlasē. Tas jau ko liecina

• Fidoo
        0

Bet tas drafts kaut ko maz nozīmē? Tāpat mums tos čaļus neredzēt kā savas ausis, manuprāt.

• pj sk1ll
          0

Tāpēc jau icebox tviteri bija ierakstījis, ka gada khl šovs sākas. Tas viss ir nenozīmīgi

• adidasiK
      0

Tur drīzak Tretjakam jumts brauc.
      Jo cik es lasiju, Krievijas izlases GM Safronovs ir teicis toka mozjakins nespēles dēļ traumas.
      Te Tretjakam jumts brauc nepajokam.

• adidasiK
      0

Vel lielāks stulbums ir ar redraftu priekš ladas un sočiem biggrin_mini2.gif

• pj sk1ll
    • adidasiK
      0

Ja šito lasiju biggrin_mini2.gif Rēka parāva par sjominu biggrin_mini2.gif

• adidasiK
    0

Wilsons officiāli parakstija līgumu ar Donbasu.
    Bet minska no medvešaka dabuja ellisonu un viņi vel grib čīču dabūt. (Neslikti Minska sāk pastiprinaties).
    Bet Dallman`s ir atgriezies kazahstāna, jeb barisa.

• pj sk1ll
      +1

Mācētu es memes taisīt, tad mierīgi par Rīgu varētu uztaisīt līdzīgi kā ar Moizu

tikai 3p vietā rezultatīvākos mūsu spēlētājus

• adidasiK
      0

Šito gan negaidiju, Haščāks uz Amur biggrin_mini2.gif

• Fidoo
        0

Pret šo man nav iebildumu. biggrin_mini2.gif Par Vilsonu gan žēl, bet nu tas bija zināms, ka viņu nenoturēsim. Labākais komandas aizsargs un uzbrucējs ir atdoti. Sējējam būs ļoti grūti atrast aizstājējus. Neatceros, kad mums divi gadi pēc kārtas būtu bijuši leģionāri līmenī. Ja noveicas, tad nākamā sezonā parasti jau tādi viduvēji leģionāri tiek.

• adidasiK
    0

Jej, šis diezgan dīvaini izskatās biggrin_mini2.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 25 - 26 - 27 - ... - 108 - 109 - 110 -