KHL

• adidasiK
    0

Latvija šodien zaudēja Šveicei ar rezultātu 2:7 (U-20 PČ)

• QQuantum
      0

Ahh. Nu Šveices teoretic muusu level, bēdiigs zaudējums. Būs spēles ret Vāciju or Norvēģiju or ko taadu?

• ★RTU☆
      0

Pret Vaaciju buus pamatiigs zaagjis! ;/

• adidasiK
        0

Mūsu vieta nav Elite. Jāmaina treneris. Jo pārak daudz no HK Rīga, man liekas dažus labus vareja atlasīt no citiem klubiem

• pj sk1ll
    0

Kad neesmu mājā, tad Dinamo rīgai, protams, jāuzvar..

• garaisown
      0

Tad mosh dzivo uz ielas? tas vismaz palidzes izklut no dzilas bedres biggrin_mini2.gif

• adidasiK
      0

Da šito sezonu norakstīt biggrin_mini2.gif Metam āra leģionārus (Girux var atstāt) un viņu vieta HK Rīga spilerus. Gatavojamies jaunajai sezonai biggrin_mini2.gif

• pj sk1ll
        0

Džonsons rezultatīvāks par Giroux

• Lauvēns
      0

Šodien Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" sāks 2012. gada pēdējo izbraukuma spēļu sēriju. Pulksten 17:00 rīdziniekiem pretī stāsies Čerepovecas "Severstal", kurai Rīgā zaudēts ar 0:1. Mača tiešraidi piedāvās kanāls "Viasat Sport Baltic".

• Lauvēns
        0

Prognozes?

• garaisown
        0

5:3 musu laba.

• QQuantum
        0

Dinamo pieviļ spēli pēc spēles(izņemot pret Avangard), bet es tpt viņiem veel bikit ticu un - 3:2 uzvara.

• adidasiK
      0

• pj sk1ll
        0

Nesaprotu, kpc Miku aizsūtīja. Protams, Ivanāns tak ir labāks par Indraši

• Space
          0

Vienu no labākajiem vārtu guvējiem aizsūtīt uz fārmklubu, gudri.

• Lauvēns
        0

Smieklīgi, Indraši pārmāca. hihi.gif

• adidasiK
      0

Rīdien plks. 9.30 Latvijas U-20 izlase spēles pret Somiju. Novēlam veiksmi un ceru uz sakarīgu spēli

• Dr.Enigma
        0

Prognoze 5:2 zaudēs.

• adidasiK
          0

Es būtu priecīgs ja šāds rezultāts butu biggrin_mini2.gif Bet kapēc gan ne? Šogad mūsu izlases sastāvs ir daudz stiprāks, salidzinot ar pagajušajiem. Žēl Girgensona nebūs, tiešām žēl varbut PČ viņš atvērtos un AHL bankas lidotu vien...

• pj sk1ll
          0

Žēl, ka Zemgus nebūs, koeficients 1/18, domāju kāds 1:6

- 1 - 2 - 3 - ... - 85 - 86 - 87 - ... - 108 - 109 - 110 -