KHL

• Tuc's
    0

Sporta ziņu virsraksti pirms 3 dienām : Dinamo centīsies noturēt Miķeli, Hossu, Holtu un Karsumu.

Sporta ziņu virsraksti šodien : Dinamo centīsies noturēt Hossu un Holtu.

• pj sk1ll
      0

kur runa tiek par Hossu un Holtu?

• The 37
      0

Vispār Miķelis nespēlēs RD ies uz Ak Bars vai arī uz citu klubu, kas spēj samaksāt tādu naudu, kādu viņš vēlās.

• Tuc's
        0

Nu Jaroslavļa viņam piedāvā 3x vairāk nekā maksā RD. Miķeli, atā.
        Znaorks grib sev savākt Karsumu. Ja Znaorks kaut ko grib, tad viņam to nopirks. Atā, Mārtiņ.

• pj sk1ll
    0

šodien RD jauniešu MHL komanda HK RĪGA arī sāk playoff izcīņu. 16:30 viņiem pirmā spēle pret MITIŠČIEM, MHL līgā ir līdz 3 uzvarām tā kā viņiem ir priekšrocības, jo vairāk punkti. Viņi bija pirmie savā divīzijā, video diezvai, ka var dabūt bet jaskātas online translācija. Kad būs mājas spēles 19. martā, tad būs translācija. Atgadinu, ka arī spēlēs PODZIŅŠ, UPĪTIS, BIČEVSKIS un BUKARTS

• Tuc's
      0

5:4 uzvara.

• pj sk1ll
        0

Jap, kā tambījevs teica, ka viņiem viens no sliktākajiem vairākumiem līgā. Šodien kā bukarts un visi tā arī realizēja vairākumus

• pj sk1ll
      0

Skatos statistiku, 34:18 metieni biggrin_mini2.gif DDDDD

• pj sk1ll
      0

šdn sākās 2. kārtas spēles, kur abās SKA ATLANTU (4:0) un DYNAMO MASKAVA TORPĒDU (0:1) uzvarēja sausajā

• Fidoo
      0

šodien izšķirošā septītā spēlē arī austrumu konferencē starp Magņitagorskas Metalurgu un Astanas Baris! spēle pēc nepilnas stundas! gribētos, jau lai uzvar Astana, bet skatīsimies spēli un tad jau redzēs smile_mini.gif

• ★RTU☆
        0

Es par Magņitku.

• pj sk1ll
        0

1:0 pēc 1/3, bet es par BARYS

• Fidoo
        0

Ir izlīdzināja 1:1

• The 37
      0

Paldies, OZO par 3sezonām, ko spēlēji šeit.
      Ceru, ka vadība parakstīs līgumu ar Krisu,Pekku, Ozo, Miķeli,Gunti, Hossu un visiem šiem spēlētājiem, kas spēlējuši Luseniusu negaidu atpakaļ RD.Labākus leģionārus, ja vadība naudu dabūtu vairāk. :/
      PALDIES, VEČI, PAR SEZONU!
      Esam pozitīvi. smile_mini.gif

• pj sk1ll
        0

Ozo jau noteikti spēlēs pie magņitogorskas, es gan gribētu paprovēt ko jaunu un, lai jaunu treneri un vārtusargus. Obligati vajag 2 khl limeņa vartsargus, jo jučers nav vēl gatavs khl

• Tvinky
          0

Nu es stipri šaubos vai ozo spēlēs magņitkā, es domāju, ka ja viņš spēlēs, tad tikai RD un viss.

• Fidoo
          0

Ozo manuprāt tomēr uz Mahnitagorsku aizies, principā, man galvenais lai paliek Miķelis (kaut arī maz izredzes ka tā notiks), Galviņš, Sprukts, Karsums! Legionārus visus labprāt mainītu, izņemot Hossu un Holtu! nezinu kāda citiem attieksme, bet uzskatu ka Cipulim ar nav jēgas spēlēt Dinamo R, jo vienkārši tasnav viņa klubs, tas pats Hossa, viņš spēlē labi tikai Rīgā, un Mārtiņam ir jāmeklē cits klubs kur viņam būtu veiksmīgāka sezona! nu tās manas domas ... un Pekka - tiešām šokēja mani ar to ka spēja pārmainīt komandas stilu, tas nebūt nav viegli, bet viņš to spēja vienas sezonas laikā...

• Lauvēns
          0

Hokejs šodien. Riga ''Dinamo'' pret Ņižņij novgorod ''Torpedo'', pulksten 14:45. 7 spēle.

- 1 - 2 - 3 - ... - 102 - 103 - 104 - ... - 108 - 109 - 110 -