KHL

• omlete112
    0

Barys vai Magņitka?

• Tuc's
      0

Barys ļoti skaisti spēlēja pēdējās sezonas spēles, tiesa gan šajā duelī esmu redzējis tikai 1. spēli, tapēc nevaru kārtīgi prognozēt, bet par cik arī pirmajā cīņa bija ļoti, ļoti sīva, un tikai veiksme ļāva Magņitkai uzvarēt, tapēc saku, ka Astana uzvarēs.

• pj sk1ll
      0

Es jau par astanas barisu

• Lauvēns
      0

Es par Baris. Veiksmi Dārziņam arī tikt pie spēlēšanas playofā!

• Lauvēns
    0

Hokejs šodien. Riga ''Dinamo'' pret Ņižņijkamskas ''Torpedo'', pulksten 19:15. 6 spēle.

• pj sk1ll
    0

Šodien iespējams pēdējā spēle, prognozes?

• itsaprenk
      0

Uzvarēs, rezultātu neminēšu, bet uzvarēs. Holts un Ankipāns atpakaļ ierindā. Iespējams arī Saša būs, kas ir ļoti labi. Un Holts ies cauri sāpēm, jo zin ka tā varētu būt pēdējā spēle Dinamo.

• pj sk1ll
      0

Rezultātu īsti nevaru pateikt, bet ceru uz uzvaru ar holtu vārtos

• pj sk1ll
    0

Čeļābinska arī tikusi tālāk, šodien ļoti sīvā cīņā 1:0 uzvarēja masaļska[ar masaļski vārtos] hantimansijsku.

• ★RTU☆
      0

Nu tas nu nav nekāds brīnums biggrin_mini2.gif

• pj sk1ll
        0

Nu jā, bet jugra varēja kā ņehuj tikt tālāk, jo divās spēlēs bija vadībā ar 2 un 4 vārtu pārsvaru, bet birjukovs salaida un visu laiku pašās beigās laida masaļski un iespējams, kā komentētājs teica, kad skatījos, ka vajadzēj likt masaļski ātrāk, tad iespējams šodien nekas nebūtu beidzies. Pie tam ielaida tikai vairākumā un edža atvairīja 33 metienus.

• Lauvēns
    0

Hokejs šodien. Riga ''Dinamo'' pret Ņižņijkamskas ''Torpedo'', pulksten 17:00. 5 spēle.

• pj sk1ll
    0

Šodien 04.03.12, DR pret TORPEDO ceturtā izslēgšanas spēle, pulkstens 17:00

• Traktoorists
      0

Vakar laba spēle bija un cerams, šodien ar!

• ★RTU☆
      0

Ja šodien uzvaram, tad ir perfekti! 3:1 sērijā būtu vairāk kā labi smile_mini.gif

• The 37
      0

3:1 par labu Dinamo! smile_mini.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 103 - 104 - 105 - ... - 108 - 109 - 110 -