Mājasdarbi

• alberts00
    0

Kāds, lūdzu, varētu pārbaudīt vai nav kaut kur kļūda pēdējos četros piemēros?

• alberts00
      0

Eh atradu vienu kļūdu otrajā piemērā, tur ir n^n, bet vajadzēja n^2.

• ★RTU☆
    0

Ķīmija.
    Kā īsti atšķiras šķīdumu un kausējumu elektrolīze rakstot vienu un to pašu vielu abos vienādojumos? Un ja nu kāds daudz maz sajēdz varētu izpildīt šīs elektrolīzes:
    NaOH šķ.
    BaCl2 kaus.
    HCl šķ.
    AgNO3 šķ.

• pj sk1ll
      +2

@e35

• e35
      +2

NaOH+2H2O -> NaOH + 2H2 + O2, jeb 2H2O->2H2 + O2
      BaCl2->Ba+Cl2
      2HCl+H2O->H2O+Cl2+H2, jeb 2HCl->H2 + Cl2
      4AgNO3+2H2O->4Ag+4HNO3+O2

elektorlīzē ar ūdeni katod/anodprocesiem vērā ņem arī H+ un OH- jonus.

Vai norādīt arī katod/anodprocesus?

• ★RTU☆
        +1

Jā, tie arī itkā jānorāda. Labprāt atdotu tev visus savus plusus, paldies! biggrin_mini2.gif
        Un kāda ir atšķirība starp šķīduma un kausējuma elektrolīzi?

• Robii
      0

12.klase - eksponentnevienādības. man ir lūgums,lai kāds kas labi saprot šo tēmu,izlabo kļūdas un pasaka,kapēc tieši tā smile_mini.gif

• Robii
        0

Steidzami vajag palīdzību!

• alberts00
        0

Es īsti nesaprotu ko tev vajag paskaidrot? cik uzmetu aci, nekādas kļūdas nepamanīju.

vienīgi otrajā uzdevūma, kāpēc tev tur ir tāds intervāls?

• Robii
          0

Es tikai vēlējos pārliecināties vai man viss ir pareizi

• Wanted
      0

Fizikā jāraksta eseja par elektromagnētisko viļņu pozitīvajām/negatīvajām ietekmēm cilvēka dzīvē. Jāizvēlas tikai viens, vai nu pozitīvās, vai negatīvās. Uzrakstiet, jūsuprāt, pozitīvās un negatīvās īpašības. Rakstīšu par to, kā būs visvairāk biggrin_mini2.gif

• Niggah
        0

Pozitīvs varētu būt visas mūsdienīgās sakaru iespējas - telefonsakari, internets, radio, tv n stuff

• Wanted
          0

Nu jā, tas der kā viena atkāpe, ar to ir pa maz biggrin_mini2.gif Nepatīk esejas kā tādas, bet kad vēl šitajos priekšmetos..

• ★RTU☆
      0

Kulturoloģijā jātaisa prezentācija par kādu cilvēku. Tad nu lūdzu iesakiet, kādu interesantu par kuru rakstīt. smile_mini.gif

• Earthquake
      0

Vajadzētu palīdzību ķimijā, paldies jau iepriekš !
      Aprēķināt masu dzelzs (III) hlorīdam, kuru iegūst, ja 40kg dzelzs (III) oskīda izreāģē ar sālskābi.

• e35
        0

Fe2O3+6HCl->2FeCl3+3H2O

Aprēķini cik moli dzelzs (III) oksīda reaģē.
        Pareizini to ar divi, un no tā tu iegūsi radušā FeCl3 daudzumu, no kā tālāk iegūsti masu.

- 1 - 2 - 3 - ... - 30 - 31 - 32 - ... - 90 - 91 - 92 -