Mājasdarbi

• Softy
    0

How can addiction affect people's lives?
    (7 consequences)

• C0ntract
      0

No relationship
      No money
      No friends
      No responsability

• Moondefender
      0

No brainpower (brain damage)
      Death (Overdose, neattiecas uz datoratkarību u.t.t.)

• ★RTU☆
    0

3 suspensijas, 3 emulsijas piemēri. Kādus šķīdumus izmanto lauksaimniecība un medicīnā?
    Lūdzu izpalīdziet biggrin_mini2.gif

• Skofilds
      0

Var just ka auštrupe uzdod biggrin_mini2.gif D Es ar nevienu nevaru pats izpildiit biggrin_mini2.gif

• ★RTU☆
      0

Vane biggrin_mini2.gif nepildīt ar kaut kā negribās pie viņas, savādāk augstāk par 5 ganjau vairs neredzēšu biggrin_mini2.gif

• Skofilds
      0

Esi ticis jau pie tāfeles kadu reizi atbildēt? biggrin_mini2.gif Tad vispār ir p****s.

• 9000
    0

Algebra- 9 klase. Neliela palīdziiba nepieciešama. Kāds varētu pateikt šim zīmejumam 1,2 punktus? Ir it kā pašam domas, bet nezinu vai pareizi un skolotāja liek pa m/d atzīmes, soo.

• 9000
      0

Paldies.

• SkitsVicious
      0

Damn. Šodien konsultācijās tieši šito runājām. Sākumā neko nesapratu no Kvadrātfunkcijām.

• Quickz
    0

Varat iedot kādu literāru darbu(prozu vai dzejoli), dziesmu un vēstures notikumu, kurā atspoguļojas kāda no ES Pamattiesību hartas vērtībām - brīvība, cieņa, vienlīdzība, solidaritāte.

• ★RTU☆
    0

Kāds varbūt, lūdzu, var iedot kādu jaunu pētījumu ķīmijā? A4 lapas izmērā būtu perfekti wink_mini.gif

• ★RTU☆
      0

1 expoint balvā!

• ★RTU☆
      0

Varbūt kaut kas latviešu valodā ir..? :/

Nvm, lkm pats kko uzraku!

• Creepa
    0

Vajadzīgs arguments par tēmu Procesi hidrosfērā, sīkāk Globālais ūdens ŗiņķojums/Pasaules Okeāns/Upes pazemes ūdeņi.
    Man vajag tā lai varu pamatot ar kādiem faktiem, un beigās izsecināt, pakaroče argumentētā eseja. Esmu visu izlasijis, nu es visiem jau esmu izstāstijis ka neko nesaprotu, nemāku atrast sūdu argumentu, varbūt var kāds palīdzēt ar to argumentu, bet ja labāka sirds ar pašu eseju lai uzķertu domu. sad_mini.gif

• shevijs
      0

Arguments par to - kāpēc notiek?

- 1 - 2 - 3 - ... - 54 - 55 - 56 - ... - 90 - 91 - 92 -