Kādam nav aizķēries no R.Blaumaņa "Pazudušais dēls" Krustiņa tēla raksturojums?
Mājasdarbi
- 0
Jayden James 17.01.2012. 21:55 teica:
Latviešu valoda.
Saliekat lūdzu teikumus un pasakiet divdabja teicienus! būšu loti pateicīgs.
Teikumi.
1. Es cēlos agri un turpat gultā gulēdams atdevu papīram savas izjūtas noskaņas un domas.
2. Pēc darba es pazudu tumsā pārlēcis lielceļa grāvim staigāju pa cietajām meža takām iegrimstot literārās ierīcēs.
3. Aizsapņojies un aizdomājies es klīzdams pa mežu nemanīju neapturamo laika plūdumu.
4. Reizēm kāds meža zvērs nobijies no trokšņa un satrūcies no svešā nācēja aizskrēja dziļāk mežā iekšā.
5. Dzīvē pieredzētā un izjustā bija tik daudz ka to pierakstot uz papīra radās mans pirmais romāns.
Tiem kas izpildīs līdz 23.00 uzdāviņāšu ex punktus vai arī kautko līdz 1ls Kredīta vērtībā.
- 0
Space 17.01.2012. 21:59
1. Es cēlos agri, un turpat gultā gulēdams, atdevu papīram savas izjūtas noskaņas un domas.
2. Pēc darba es pazudu tumsā, pārlēcis lielceļa grāvim staigāju pa cietajām meža takām, iegrimstot literārās ierīcēs
3. Aizsapņojies un aizdomājies es, klīzdams pa mežu, nemanīju neapturamo laika plūdumu.
4. Reizēm kāds meža zvērs, nobijies no trokšņa un satrūcies no svešā nācēja, aizskrēja dziļāk mežā iekšā.
5. Dzīvē pieredzētā un izjustā bija tik daudz, ka to pierakstot uz papīra radās mans pirmais romāns.
Divdabja teiciens boldā
- 0
Space 17.01.2012. 21:59
1. teikumā kļūda.
Es cēlos agri un, turpat gultā gulēdams, atdevu papīram savas izjūtas noskaņas un domas. - 0
Space 17.01.2012. 22:01
Atkal 1. labojums.
Es cēlos agri un, turpat gultā gulēdams, atdevu papīram savas izjūtas, noskaņas un domas.
Tev 2. teikumā visi vārdi ir???
- 0
Ridiculus 13.01.2012. 14:46 teica:
Ja kādam kādreiz būs nepieciešama palīdzība atrisināt anagrammas angļu valodā - http://www.ssynth.co.uk/~gay/anagram.html
- 0
Heros 12.01.2012. 17:32 teica:
Kād nevar pateikt 4Latvijas simfoniskos orķestrus, un to diriģentus? Paldies jau iepriekš.
- 0
Slepk 11.01.2012. 22:20
Nē nu tiešām, nejau mēs mežģīsim kaklu, lai tev palīdzētu, tie kam nav laptops..