Mājasdarbi

• Ridiculus
    0

Varbūt varat iedot kādu īsu konspektu par "Versaļas sistēmas izveidošanu"? Retais Vēstures MD, šoreiz ir pašiem patstāvīgi jāpamācās par to, gribētu izveidot konspektu.

• Creepa
    0

Tātad, ģeogrāfijā argumentētā eseja par kādu karu, kur vajag izvirzīt vai ko tur 3 argumentus or what, man tas vienkārši nepadodas, es neznu par ko rakstīt. Izņemot tos 1./2. pasaules karus ://

• Kurbads
      0

Tad raksti par viņiem?

• Creepa
      0

Ā, jā. Aizmirsu..
      Iesakat kādus karus kur tiešām tāds viduvējs cilvēks mācībās, varētu atrast kkādu argumentus kur varētu pamatot, or smth. Izņemot 1. / 2.pasaules karu.

• Creepa
      0

Ja, kāds man iedos eseju, samaksāšu nopietni. :// Es, esmu fcking izsmelts. ://

• lemonwave🍋
    0

Jādomā tēma priekš ZPD. Doma ir kaut ko par programmēšanu, bet vajag kaut ko noteiktu, to pašu arī informātikas skolotāja teica. Pats gribu kaut ko vieglāku sākt mācīties, + būtu ideāli, ja taisu par to pašu ko mācos ZPD, vismaz pieredzi var pierakstīt utt. HELP plawks?

• Kurbads
      0

Programmēšana ar Pascal. lol_mini.gif

• Famas
    0

Sveiki visiem. Vajadzīgs link priekš krievu valodas mājasdarba par šo cilvēku- Фёдор Ива́нович Шаля́пин.
    vajag link latviski/krieviski/angliski nevis kaut kādās nesaprotamās valodās.. esmu pārmeklējies :/

• Ridiculus
    0

In the role of a teenager think what you expect from your parents and write a list of advice for them, that, in your opinion, might lead to a good relationship.

• Softy
    0

Piedodiet par attēla kvalitāti, bet kā tādu briesmoni rēķināt?

Pievienotais attēls

• Ridiculus
      0

Ar intervālu metodi.

• Softy
      0

Tad saprotu tā, ka es tam pirmajam lieku papildreizinātāju (1-9x(kvadrātā)? Un pēctam, ko var izdarī ar to kvadrātu?

• Ridiculus
      0

Žilete, ja vēlies, vari pagaidīt līdz 22:00, kad es to būšu izrisinājis. Drīz uz treniņu un atgriezīšos tikai 21:00.

- 1 - 2 - 3 - ... - 84 - 85 - 86 - ... - 90 - 91 - 92 -