1. Ievads.

2. Questi.

3. Maksāšanas veidi.

4. Skilling.

5. Vouches.


1.

Sveiki, gribu pateikt to ka eju dažādus questus, trenēju skillus par noteiktu samaksu. Par šo samaksu var vienoties sarunājot visu pa PM. Eju questus tikai tos kurus esmu izgājis uz sava main acc - Rawen. Tālāk arī iemetīšu kuri tie questi ir. Trenēju arī skillus, esmu iecienījis skilling uz sava main acc. Trenēju skillus saprāta robežās, par cenu arī vienosimies.

2.

Pagaidām ir pieejami šādi questi:

Visi F2P questi + 

Kā jau iepriekš minēju par questa samaksu apspriesties varēs pa PM. Piemēram ja gribi, lai es izeju Plague City questu, mēs varam sarunāt ka es viņu iziešu par 20 santīmiem.

          3.

            

 

Pagaidām pieņemu 2 maksāšanas veidus:

1. Wallie card.

2. Paypal.

3. RuneScape money.

4.

                      

Skilloju visus skills. Sākot no combat prasmēm līdz Raw skills. Samaksu atrunājam pa PM. Tālākais process norisinās Skype, kur atrunājam visu pārējo. Samaksa būs attiecīgi no skill. Piemēram par Fletching es paņemšu noteikti mazāk nekā par piemēram Slayer.

Mana main Acc stati, drošuma sajūtai ka es jūs neapčakarēšu.

                               

Kā redzat visi skills man ir 60+, tātad es skillus māku trennēt.

 

5.

 Low ki.https://exs.lv/page/45455-Low_Ki_Vouches.

Slowpoke.https://exs.lv/page/45306-Slowpoke_Giveaway_Thread



 

Fail screen sanāca, iemetu šādi.

 Mani nodomi nav scamot, nomest dārgākās tavas mantas, jeb arī nomirt ar visu tavu vērtīgāko. Tieši tādēļ arī es netaisītu tik garu rakstu - pie kura nemazam nav tik maz strādāts. 

Ja questing, vai skilling laikā, tu izdomā nomainīt paroli, vai vispār atteikties no šī pakalpojuma, tad naudu paturu sev!

ⓒLow Ki.

Laboja Horohoro, labots 28x