Čau! Patiesībā šis ir man, bet ja gribat varat lasīt. Tas ir apskats par spēli, bet būs arī par daudz ko citu.

 

4

Spēles izdevēji ir ''namco''. Šī ir 5 Tekken spēļu daļa.

Spēle ir interesanta un aizraujoša, bet iespējams daudziem no jums tā ātri apniks. Dažreiz, patiešām, ir apnicīgi 10 minūtes ņemties ar kādu pretinieku, kuram ir pārdabiska veiksme un sitieni.

Story mode. Sižeta variants. Tu vari spēli ar savādāku sižetu iziet ar visiem spēlētājiem, kuru ir diezgan daudz. Beigās tu redzēsi iespaidīgu filmiņu jo grafika un detaļas patiešām ir labas. Dažreiz sižets ir diezgan muļķīgs. Viens spēlētājs ar kuru tu vari spēlēt ir koka klucis. Dzīvs koka klucis. Un pamēģiniet tādam izdomāt sižetu! Ir 9 pretinieki, kas jāuzvar lai sižetu izietu. Pēdējais boss, protams, ar kaut ko izceļas. Ar uguns šaušanu, kas vienā sitienā tev noņem vairāk nekā pusi dzīvības un piedevās tevi uzcepina. Un boss to var darīt vairākas reizes pēc kārtas. Un izvairīties nav iespējams, ja nu vienīgi ar dažiem spēlētājiem kā Steve Fox, kurš var paiet uz malu nevis tikai uz priekšu un atpakaļu. Boss arī ir ļoti milzīgs un mierīgi ar kājas sitienu nenodarot tev nekādas sāpes uz vairākām sekundēm var tevi apstādināt.

Arcade mode. Arkāde. Kaujies cik uziet. Labākais ir tas, ka pretinieki tomēr kļūst stiprāki. Interesanti ir arī tas, ka tu vari saģērbt par cīņās iegūto naudu savu cilvēciņu kā vien gribi. Labi, drēbes ir ierobežotas, bet pārģērbt savu varoni - tas ir forši!

Ir arī citi modi, bet tie ir tikai lai pārbaudītu tavu izturību kā, piemēram, survival.

Ir arī Devil Jin mods. Viens no spēlētājiem var pārvērsties par Devil - velnu. Un tad viņš patiešām man sāk nepatikt ar savu spēku. Bet šis mods ir ļoti interesants. Tur tu nevis cīnies 1 pret 1. Bet 1 pret 5! Tu vari izmantot analogu lai staigātu apkārt nevis tās bultiņas un neizvairīties no sitieniem. Protams, pašam arī grūti trāpīt, bet palīgā nav ''Lock on'', jeb mērķēšana uz noteikto pretinieku.

Mans mīļākais spēlētājs ir Lee Chaolan. Kādēļ, nevaru izskaidrot. Vienkārši, es viņu paņēmu par pirmo cīkstoni. Es un Lee Chaolan, ir kaut kas neapturams. Bet drošvien ja es kādu citu būtu paņēmis pirmo, tas cits būtu neapturams.

Rezumē. Skaņas ir ļoti labas. Grafika arī diezgan skaista. Sižeti atsevišķie gan ir galīgi garām. Spēlēt var arī divatā, bet domā ja pie tevis atnāks draugs, ka nemāk spēlēt tu viņu uzreiz piekausi? Nē, jo viņš var uzlikt jauku lietiņu kā handikapu. Es ieteiktu spēli uzspēlēt arī citiem, jo pie šīs var sēdēt stundām ilgi!