Tam ta ram ram ta ram..(iztēlosimies, tie kuri to spēj, kā bungu skaņas)

Apsveicu:

(Galvenokārt)

kor^ kā arī Boomitech

Neaizmiesīsim par:

Ričards

ĒrCē(pokemons)

Fuck Yeah blum_mini.gif

vanted8

ii equal ii

 

Augstāk minētās personas par savu visai stulbiaktīvo darbību eksā no manis saņem šo medāli:

 

Apsveicu, ka jūs, bezsmadzeņu radījumi, esat vismaz kaut ko panākuši dzīvē, ka šobrīd saņemat bezgodpilnuas uzslavas vismaz no kāda! smile_mini.gif

Cik žēl tikai, ka Jūs esat tik aprobežoti āksti, kuri nekādīgi nespēj nedomāt nenopietni!

Šis saistībā ar: https://exs.lv/say/9563/901159-Bralis_atnes_paradit_abolu_ko

 

Es esmu pilnīgā nesaprašanā, kādā jēgā visi uzskatīja, ka mans brālis ir kādā neaizsargāta 4gadīga būtne, ka viņš ir mans kalps 25/8, kurš visu laiku tiek izkalpināts pēc manām vajadzībām un vēlmēm. Neaizmirsīsim, ka viņš, nu visnotaļ, nav ēdis jau nedēju, ja pat ne divas, un viņa šodienas viengā matīte, lai neatdotu garus pa visam, bija šis dievišķais ābols no paša audzētas ābeles, piemājas dārzā, kuru viņš jau audzējis bija vairākus mēnešus, lai spētu no tā noraut un apēst tā nektāru, bet ES! ES, paša ļaunā iemiesojums, viņam to izrāvu no viņa mazajām, kaulainajām, gandrīz bezspēcīgajām rokām, neaizmirsīsim, ka piekāvu viņu līdz gandrīzējai bezsamaņai, lai viņš atceras to, ka ēst nedrīkst vēl trīs dienas, jo ES viņam neļāvu.

jūs sīkie onanētāji..kur jums prāts? Vienīgie tur bija pāris posti, kuri kaut cik iederējās, pat ja ne - bija perfekti, tajā mblogā., piemēram, ice cubes posts, kurš, cik šķiet, ir apveltīts ar tādu lietu kā intelekts un smadzeņu spējām strādāt ārpuss kastes.

facepalm.gif tiem āksiem, sākot ar boomitech.

dededited:

un vispār, jums laikam nav nedz brāļu nedz māsas, ka nesaprotat, kas ir paspēlēšanās un ālēšanās abu starpā, kā man ar brāli. facepalm.gif jums.

paldies, atā.

Laboja Shattred, labots 4x