gfgf
1.Ievads
Pyramid Plunder ir laba thieving trennēšanas metode.Daudzi izmanto šo minispēli, lai uztrenētu savu thieving prasmi 99.Šī minispēle iet tikai 5 minūtes, tāpēc tev šajās 5 minūtēs ir jācenšas tikt pēc iespējas tālākā istabā un dabūt pēc iespējas vairāk exp.Lai tiktu iekšā piramīda, tev ir ja'būt iesāktam questam''Icthlarin's Little Helper''.lai sāktu minigame tev ir nepieciešams 21 thieving.

2.Ieteicamais
item
1)Ja tev ir zemāks par 65 thieving līmeni, tad līdzi ņem arī lockpick un snake charm, kas palīdzēs tev ērtāk izbaudīt šo minispēli.
2)Ja tu gribi lētāk nokļūt Sophanem ar paklājiem tad tev vajadzēs Ring of Charoes(a).
3)Tev somā nebūs nepieciešami anti-posion, ja būsi izgājis questu ''Great Brains Robbery'' un uztaisījis experimentu ar Holy simbol.
4)Ja esi pabeidzis questu''Contact'' tad tu varēsi apmeklēt Sophanem banku.
5)Ja esi pabeidzis questu ''Spirits of Elid'', tad tev ir piekļuve Sophanem statujai, kura tev iedos +7hp.
6)Boots of lighting -5kg
7)Spirit terrorbird un scrolls, ja tev beidzas skriešana, tu vari to uzpildīt.

3.Sākšana
start
Lai sāktu, tev ir jāskrien apkār piramīdai, kura atrodas Sophanem un iet iekšā pa durvīm līdz atrodi, kurās durvīs atrodas mūmija.Ja spēlēsi mini spēli pirmo reizi, tad tev vajadzēs ar mūmiju parunāties, nākamajās reizes varēsi uzspiest labo taustiņu un izvēlēties iespēju''start game''.
start
Kad būsi ticis iekšā, tev būs jāaktivizē adatas kas atradīsies, katras istabas sākumā iekšā sienā.Tālāk tu vari apzagt podus, jeb doties un meklēt durvis, lai tiktu līdz nākamajai istabai.Iesaku apzagt kasti, kas stāv pašā centrā, no tās tev var paveikties un vari dabūt scpeter, bet pašā pēdējā istaba iesak uapzagt mūmijas kasti, jo tur arī iekša var pagadīties Scepteris.



4.Uzmanies
danger
Katrā nākamajā istabā dod arvien vairāk pieredzi, tāpēc ir izdevīgi doties līdz tai istabai, kuru atļauj tavs thieving līmenis. 1 istaba ir no 21 thieving, otrā no 31, trešā no 41 un tā tālāk.Apzogot podus, tev var iekost čūska un saindēt, bet apzogot kasti, tevi var saindēt mušas, bet ja tu apzagsiksi mūmijas kasti, tev var uzbrukt mūmija ar 84 lvl, ja istabā atrodas vēl kāds, tad mumija var uzbrukt viņam neviss tev.

5.Stratēģija
trap
Centies 5 minūtes laikā apzagt 2 istabas, nevis tikai vienu, kuru tev atļauj thieving līmenis.Katru reizi apzodz vidējo kasti, jo tikai turvar dabūt pharon scepteri.Paņem līdzi 1 super antiposion un 3 sharks, tele ar pharon scepteri pie mumijas un uzreiz sāc mini spēli, tā 2 reizes, bet trešajā reizē paņem priekšmetus, lai uzpildītu scepteri.Ja tev ir zemāks par 65 thieving līmeni, tad ieteicams paņemt līdzi ari Snake charm, ar kuru tu izbaidīsi visas čūskas no podiem un lockpick ar, kuru tu parocīgāk atslēgsi durvis.kad būsi sasniedzi 65 thieving līmeni, tad šos priekšmetus labāk neizmanto, jo tie sabojās exp.

6.Atlīdzība
simon
Iegūtās mantas jūs variet pārdot pie Simona, kas atrodas pie Agility piramīdas.Jūs visus šos items varēsiet pārdot izņemot Pharon Scepteri, kuru varēsi pārdot Ge, jeb paturēt pats.

Vērtība:
ivoryIvory Comb(50 gp)
scarabPottery scarab(75 gp)
dsdsPottery statuette(100 gp)
scarabStone seal(150 gp)
scarabStone scarab(175 gp)
statuetteStone statuette(200 gp)
goldGold seal(750)
sdsdGold scarab(1000 gp)
goldGold statuette(1250)
ScepterPharon Scepter(500k+)

Ar Pharon Scepteri tu varēsi aizteleportēties uz trijām vietām, agilitypiramīdu, desert treasure piramīdu un uz Sophanem piramīdu pie pašas mūmijas.teleportēties var tikai trīs reizes, atd tev būs jadodas pie mūmijas un jauzpilda scepteris.

Tu varēsi izvēlēties kā uzpildīt:
1)24 ivory comb, pottery scram, vai pottery stattuete
2)12 Stone seal, stone scarab, vai stone stattuete
3)6 Gold seal, gold statuete, jeb goldscarab

pharon

Exp Tabula
exp