1. Aizņemies no kolēģa pildspalvu. Aizej uz tualeti un iebāz to pildspalvu sev dirsā. Pēc tam aiznes pildspalvu atpakaļ un pasaki, lai samnieks to paosta. Kad viņš pasaka, ka pildspalva smird, atbildi: "Nu bet protams! Es taču viņu biju iebāzis dirsā!"

2. Skrien pa koridoru izkāris pipeli un mīz uz visām pusēm, skaļi kliedzot: "Es nevaru apstāties, ak Dievs, es nevaru pārstāt!". Kad čurāt vairs negribas, apstājies, paskaties uz leju un saki: "Hmm..."

3. Piedirs savā kabinetā uz grīdas. Kad kāds ienāk un ierauga sūdu, pasaki, ka tas ir mākslīgais - no plastmasas. Kad viņš grib to pacelt un apjēdz, ka viņam rokā ir īsts sūds, rādi uz viņu ar pirkstu un sāc smieties.

4. Visiem lielies, ka tev ir pistole, bet pats ar vienu roku čamdi savas olas. Turpini, kamēr olas tā labi sasvīst un pēc tam staigā apkārt, spiežot visiem roku.

5. Atbildi uz katru jautājumu: "Ņihuja nezinu!" un pēc tam nosauc jautātāju par žīdu, neskatoties uz viņa nacionalitāti.

6. Visu laiku staigā apkārt ar smaidu līdz ausīm un vienu roku kabatā.

7. Pasaki kolēģim: "No tevis neiznāktu laba prostitūta". Tad iemīz viņam kafijā un pasaki, ka viņu vajadzētu tā labi izpist dirsā.

8. Pirms sapulces paņem mutē pudiņu (tādu dzelteno). Tad, sapulces laikā, pacel roku, lai visi tev pievērš uzmanību, un izliecies, ka savelc puņķus no deguna mutē. Tad izspļauj pudiņu glāze un iedod blakussēdētājam ar vārdiem: "Pamēģini izdarīt labāk!"

9. Sapulcē paziņo, ka tev ir AIDS. Pēc tam, kad visi izsaka tev līdzjūtību, pasaki, ka tu pajokoji un paskaidro visiem, ka tu domā, ka viņi ir tizleņi.

10. Atkārto vienam un tam pašam cilvēkam, ka viņam smird no mutes (pat ja tā nav) un pēc tam sit viņam pa seju.