Galvenie aktieri: Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins, Ivan Kaye

Režisors: Ernie Barbarash

Filmas budžets: 8 miljoni ASV dolāru

 

Īss apraksts:

Vincents Brazils un Rolands Flints abi ir algoti slepkavas, kas lieliski pārzin austrumu cīņas mākslas un mūsdienīgus ieročus. Vincents izdarīs pilnīgi jeb ko, ja vien samaksa par darbu būs atbilstoša, bet Flints pameta šo nodarbošanos pēc tā, kad viņa sieva tika nežēlīgi noslepkavota viņa acu priekšā. Tomēr sanāk tā, ka abu mērķis ir nogalināt vienu un to pašu cilvēku. Viens to darīs naudas dēļ, otrs-atriebības dēļ..

Dažas bildes:

Igry_killerov_Assassination_Games_2011_DVDRip_licenziya__956e54d4801fd82e39b6670c83f6d6a8.png600px-Assassination_Games_2.jpgvlcsnap2011090714h13m51.png

assassination-games-vandamme.pngAssassination-Games-1.pngassassination-games.jpg

 

Traileris::

Mans vērtējums: 

Lieliska action filma. Visu filmas laiku saglabājas spriedze un intriga. Pēc Van Dammes filmu maratona, ko noskatījos vasarā, šo filmu bija skatīties ļoti jocīgi un reizē skumji, jo aktieris patiešām ir novecojis, ir grūti to pieņemt. Ar salīdzinoši mazu budžetu veidotājiem izdevusies tiešām lieliska filma. Arī tas krāsu efekts, kas ir uzlikts visas filmas garumā ir acīm patīkams. Šī filma no pārējām action žanra filmām, manuprāt, atšķiras arī ar to, ka tai apakšā ir arī doma, nevis tikai vienkārša šķaidīšanās, bet katrs to, iespējams, uztvers savādāk, tāpēc, lai to noskaidrotu, jums būs jānoskatās filma.

Laboja mad, labots 1x