Sveiki, visi exsieši. Tā kā Modesskate ir beigusies un ietur nelielu pauzi līdz nākamajai Modesskatei, nolēmu beidzot pievērsties "Attēlu Spēlei". Daudzi jau zin, kas tas ir. Pastāstīšu par to pārējiem:

  1. Attēlu spēlē ir jāmin bildes saistītas ar RuneScape - priekšmeti, vietas, karte, kvesta atalgojumi, briesmoņi un citi NPC.
  2. Katrai bildei ir savs punktu skaits (1-3), jūs varat iegūt papildus punktu par ātru atbildi.
  3. Atbildei ir jābūt pilnīgi tādai pat, kāda tā tiek izmantota RS'ā angļu valodā, nevis kaut kādi saīsinājumi, sarunvalodas vārdi utt.
  4. Pēc katras spēles jūsu punkti summējas un liekas TOP'ā.
  5. Katru spēli var spēlēt tikai vienu reizi. Jūs nevarat pāriet pie nākamās bildes, iekams neesat uzrakstījuši atbildi.
  6. Lai piedalītos spēlē, jums jābūt noteiktam daudzumam karmas (precīzi nepateikšu, jo kādreiz bija jābūt vismaz 15 komentāriem lapā).

Attēlu Spēli var viegli atrast:

  1. Kreisās puses izvēlnē jūs varat atrast "Attēlu Spēles" sadaļu:
  2. Jums atvērsies šāds logs:
  • Pa kreisi ir spēļu datumi jūs varat izspēlēt jebkuru no tiem.
  • Spēles izvēlnē ir arī TOP's, kur jūs varat apskatīt, kā ir veicies citiem spēles dalībniekiem - uz cik jautājumiem viņi ir atbildējuši, cik saņēmuši punktus.
  • Labajā stūrī ir parādīta jūsu statistika - uz cik jautājumiem esat atbildējuši, cik esat saņēmuši punktus.

Tas būtu tā kā viss par Attēlu spēli. Tagad pirms visa sākšanas man ir tāda kā aptauja, uz kuras atbildēsiet šeit. Tātad ķeršos klāt:

  1. Vai Attēlu spēle ir jātaisa katru dienu (daži iebilda par tās biežumu)?
  2. Cik attēliem jābūt vienā spēlē? Kā arī kādiem tiem jābūt? (kadreiz bija 10 - 2 NPC, 2 priekšmeti, 2 kvestu atalgojumi, 2 vietas RS'ā, 2 izgriezumi no kartes)?
  3. Kādi vēl ieteikumi kaut ko mainīt?

Tas arī būtu viss. rakstiet pilnīgi visus jautājumus, ieteikumus un visu pārējo šajā diskusijā. Vēl gribētu zināt, kas veidoja Attēlu spēli pa vasaru, vai tas cilvēks gribētu palīdzēt veidot arī šīs sezonas spēles. Ja vēlaties zināt par tagadējo TOP'u un spēlēm, TOP's tiks atjaunots, iespējams tiks paziņots tās sezonas uzvarētājs, bet spēles tiks bloķētas vai dzēstas (iespējams bloķētas, lai neviens nemin, jo tās vairs netiks skaitītas, bet netiks dzēstas, lai mēs, Attēlu spēles veidotāji, redzētu kādas bildes un jautājumi ir bijuši.

Tagad tiešām saku "viss". Uz tikšanos vēlāk. Pagaidām diskutējiet šajā tēmā, vēlams visu laiku turēt augšā, visiem redzamu, "bumpot". Paldies par uzmanību!