Labi, ja jau Skype man sabojā visu vakaru, tad tas ir jāizliek Exā, tur nav divu domu. Piedodiet biedri, pulkveži un ģenerāļi, bet tas vienīgais prieks, kas man ir atlicis, ir pabojāt jums garastāvokli.

Tagad spļaujiet nu vaļā, kura no ideoloģiski pretējām dziesmām Jums piedur vairāk? Es dodu balsi par labo dienu, jo tādu es to gribu rīt. Un tāda tā arī būs, BET, tagad ir šodiena, tamdēļ kaut kas jaizdomā un padomā arī ir. Pafilozofēt, kapēc tā un ne savādāk, kādi ir cēloņi un kas no tiem izriet.

Laikam sākšu ar beidzamo galu un no otras puses, nekā tas būtu loģiski izskaidrojams, spriedīsiet Jūs, vai varēs saprast apspriežamo tematu un un notikumu analoģiju, vai tomēr nē... Šo, kā lai to nosauc, problēmu būtībā var izprast no ikviena teikuma šajā rakstā, no ikviena vārda, nu, gandrīz... Kas par lietu - pārlieku sarežģīta valoda, leksikā lietoti vārdi, vārdu savienojumi, ko liela daļa vienaudžu, ar kuriem komunicēju, neizprot. Būtībā jau kāda starpība, es parasti teiktu, bet nejau tad, kad man pārmetumu veidā regulāri sāk aizrādīt par to, ka sarunas laikā es esmu iemācījis kādam jaunu vārdu krājumu vai arī mana leksika izklausoties uzbraucoša un citus pazemojoša tamdēļ, ka tā ir pārbagāta ir visādiem radījumiem un izneradījumiem no manas iztēles. O` dritvai kociņ un pēdējā laikā tieši tāpēc arī daudzi sāk izvairīties no sarunām ar mani, jo acīmredzot es esmu pārlieku nomācošs ar savu bezkaislīgo verbālo plūdmu. Traki, ne? Velns parāvis, esmu mēģinājis sevi piespiest vienkāršot savu valodu, taču nesekmīgi, jo neizmantojot latviešu valodas dotās iespējas skaisti izteikties, es nespēju paust savu domu pēc iespējas precīzāk. Nu lūk, dilemma - vai es vēlos izkopt un bāgātināt savu valodu, vai arī to, ka kāds man saprot. Nejēdzīgi. Nejēdzīgi no visas tiesas.

Viss, jauna diena un mūza beigusies. Čau kakau līdz rītam un tad jau līdz Labai Dabai. Kur nu vēl labāk, vai ne?

Laboja Rocky__Lv, labots 3x